Life

Horoscop pentru a doua jumătate a anului 2022. Cele trei zodii care își găsesc menirea până în luna decembrie

Vă prezentăm horoscopul pentru a doua jumătate a anului 2022. Pentru trei zodii, următoarele 6 luni vin cu revelații extrem de interesante. Își descoperă menirea!
15.06.2022 | 18:11
Horoscop pentru a doua jumatate a anului 2022 Cele trei zodii care isi gasesc menirea pana in luna decembrie
Horoscop pentru a doua jumătate a anului 2022. Foto: cbc.ca
ADVERTISEMENT

A doua jumătate a lui 2022 aduce foarte multe situații prin care zodiile trebuie să treacă pentru a se căli cu adevărat. Lunile octombrie și noiembrie sunt dure pentru toți nativii. Nu există nici măcar o excepție, iar decembrie va aduce motive de bucurie.

Horoscop pentru a doua jumătate a anului 2022

În iulie și august 2022, foarte multe zodii sunt pe sfârșitul redescoperii personale, dar care se produce cu mult zbucium sufletesc. E vorba în special despre Tauri, Capricorni și Pești. Peștii, deși au cam fost favorizați de astre în ultimele două luni, trebuie să mai treacă de niște examene ale vieții.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă armonia pare să se fi instalat în inimile și casele lor, acești nativi de apă trebuie să se aștepte și la anumite situații pe care nu au putut să le prevadă.

Berbecii, Racii, Leii și Fecioarele merg pe linia lor în aceste două luni, în timp ce Balanțele, Scorpionii, Săgetătorii și Vărsătorii pot întâmpina dificultăți în comunicare.

ADVERTISEMENT

Septembrie este o lună cu totul aparte pentru cele 12 semne zodiacale. În prima lună de toamnă, Fecioarele, Capricornii, Vărsătorii și Peștii sunt protejați de Divinitate. Tot ce fac în această lună este în favoarea lor, indiferent de ce decizii vor lua și cu cine se vor înhăma la drum în proiectele lor.

Octombrie și noiembrie, luni problematice

Racii, Leii, Balanțele și Scorpionii trebuie să aibă grijă la cheltuieli. Pe de altă parte, Berbecii, Taurii și Gemenii au nevoie de mai multe garanții pentru liniștea lor sufletească. Săgetătorii sunt într-o zonă gri. Septembrie nu va fi roz, dar nici o lună neagră pentru ei.

ADVERTISEMENT

Octombrie și noiembrie sunt cu adevărat lunile problematice pentru absolut toate zodiile. Anumite tranzite planetare le vor da bătăi de cap în special rebelilor născuți în Gemeni, Rac, Balanță sau Vărsător.

Unii se cred intangibili de soartă, dar ultimele două luni de toamnă le vor dovedi cât sunt de fragili. Predispoziția la greșeală va fi mai mare.

ADVERTISEMENT

Luna decembrie aduce bucurii imense pentru mai toți. Cei mai favorizați în luna cadourilor vor fi Taurii, Racii și Săgetătorii. Una peste alta, Fecioarele, Scorpionii și Peștii își vor descoperi menirea lor spirituală.

ADVERTISEMENT