Life

Horoscop karmic pentru vara anului 2022. Zodiile de aer fac mari cuceriri

Horoscop karmic pentru vara anului 2022: zodiile de aer vor face mari cuceriri în următoarele trei luni. Este o perioadă benefică pentru mai mulți nativi.
17.05.2022 | 15:18
Horoscop karmic pentru vara anului 2022 Zodiile de aer fac mari cuceriri
Horoscop karmic pentru vara anului 2022. Foto: unsplash.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic pentru vara anului 2022 vine cu vești bune, dar și cu câteva provocări pentru anumite semne zodiacale. Se vor schimba câteva lucruri în felul în care unele zodii percep realitatea și vor acționa în consecință.

Horoscop karmic pentru vara anului 2022

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au o vară pe care n-o vor uita ușor niciodată. Gemenii întâmpină câteva probleme de ordin financiar în luna iunie.

ADVERTISEMENT

Iulie vine cu așezare în zona banilor, iar în august, lucrurile vor fi și mai bune pentru ei pe toate planurile. Vărsătorii au trei luni în care vor face câteva cuceriri importante. Au un noroc de invidiat în dragoste.

Cu dragostea vor sta bine și Balanțele, mai ales în a doua jumătate a lunii august. Iunie și iulie vin cu multă muncă.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Pești, Scorpion) au trei luni în care își vor încărca forțele pentru ceva măreț ce va veni abia la toamnă. Putem spune că pentru Pești și Scorpioni sunt luni de sacrificiu.

Ei, spre deosebire de harnicii Raci, au fost mai leneși și trebuie să tragă din greu. Racii culeg roadele ingeniozității și eforturilor lor.

ADVERTISEMENT

Capricornii sunt ușor obosiți

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor călători aproape toată vara. Săgetătorii sunt cei mai plimbăreți din nativii de foc.

Luna august poate aduce un moment extrem de frumos din punct de vedere sentimental, poate o cerere în căsătorie sau chiar o nuntă.

ADVERTISEMENT

Leii sunt pe cai mari. Talentul lor, creativitatea de care dau dovadă vor fi remarcate de cine trebuie. Și pentru Berbeci este o perioadă extrem de bună, mai ales dacă ne referim la lunile iulie și august când pot da lovitura în afaceri.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o vară plină de provocări. Capricornii sunt ceva mai istoviți de muncă și de disensiunile cu cei din jur. Fecioarele și Taurii, în schimb, sunt pe karmă pozitivă. Au numai motive de bucurie!