Life

Horoscop pentru luna august 2021 realizat de surorile Timofte. Ce îi așteaptă pe Raci și Gemeni

Horoscop pentru luna august 2021: surorile Timofte au realizat previziunile astrologico-numerologice pentru a 8-a lună a anului.
31.07.2021 | 16:30
Horoscop pentru luna august 2021 realizat de surorile Timofte Ce ii asteapta pe Raci si Gemeni
ADVERTISEMENT

Vă prezentăm un horoscop pentru luna august 2021 realizat de Oana și Adina Timofte, cele mai cunoscute specialiste în tainele numerologiei din Republica Moldova.

Luna a opta vine cu schimbări din punct de vedere astrologic și numerologic pentru cele mai multe semne zodiacale, după cum urmează.

ADVERTISEMENT

Berbecii nu trec neobservați. Își pot crea tot felul de oportunități. Trebuie să evite egoismul pentru că pot distruge tot ce construiesc chiar în prima săptămână a lunii.

Horoscop pentru luna august 2021 realizat de surorile Timofte

Taurii au destinul numărul 6. Pe 2 august pot avea parte de întâlniri cu familia. Lucrurile nu sunt clare în dialogul cu partenerul de viață. Finalul de lună le aduce bani neașteptați.

ADVERTISEMENT

Gemenii au destinul numărul 2. Pentru ei, luna august vine cu dificultăți în comunicarea cu cei din jur. Pot veni dispute cu cei din jurul lor. Până pe 12 august vor clarifica niște tensiuni.

Racii au influențe de destin numărul 2. Vor capta atenția sexului opus. Se pot închega relații de lungă durată. Primesc și ei o sumă de bani neașteptată.

ADVERTISEMENT

Leii au destinul 1. Ei se impun și asta vor face în august. Din nefericire, din cauza atitudinii lor au numai de pierdut.

Fecioarele au destinul 5. Sunt cu noroc pe partea financiară. Între 8 și 19 august pot apărea discuții aprinse cu cineva mai în vârstă.

ADVERTISEMENT

Balanțele sunt pe destin 6. Cei care au afaceri vor profita din plin în această lună. Contactele realizate în luna august sunt foarte importante.

Scorpionii au destinul numărul 9. Pot primi înapoi sumele de bani pe care le-au împrumutat. Se pot trezi cu anumite probleme de sănătate.

Săgetătorii au destinul 3. Există deficit în comunicare. Nu sunt deloc avantajați în această privință. E bine să tacă și să facă. Să aibă grijă la cheltuieli în august.

Peștii, sub semnul infidelității

Capricornii au destinul numărul 8. Își apără bine interesele mai ales la începutul lunii. Pot pierde controlul în urma unor mișcări neprevăzute.

Vărsătorii au destinul 4. Nu se pot concentra absolut deloc în august. Pot avea de suferit la locul de muncă. Pot apărea tensiuni în cuplu. Se vor simți extrem de obosiți.

Peștii au destin 7. Cei care își caută loc de muncă vor avea reușite. Pentru ei, apare energia infidelității. Nu sunt momente extraordinare pe plan amoros.

Previziunile surorilor Timofte au fost făcute în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT