Life

Zodia Balanță în luna august 2021. Marile provocări, în zona sentimentală

Zodia Balanță are parte de un august 2021 plin de provocări mai ales în zona emoțională.
13.07.2021 | 13:47
Zodia Balanta in luna august 2021 Marile provocari in zona sentimentala
Zodia Balanță în luna august 2021. Foto: antenacritica.com.br
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Balanță, luna august 2021 va veni cu multe provocări. Sentimentele lor  se vor schimba destul de des în cea de-a 8-a lună a anului, iar asta le aduce nativilor de aer o predispoziție spre irascibilitate.

În prima jumătate a lunii august, Balanțele vor dori să definitiveze anumite proiecte profesionale. Prind curaj și fac alegeri potrivite, doar că drumul spre reușită va fi unul complicat.

ADVERTISEMENT

Se vor lovi de tot felul de persoane cârcotașe, așa că trebuie să țină garda sus. Nativii de aer nu se vor mai ascunde în spatele vorbelor, ci vor trece direct la acțiune.

Zodia Balanță în luna august 2021

Cele mai multe discuții complicate apar în familie. Persoanele din jurul lor fie nu înțeleg ce își doresc ele de la viață, fie nu sunt deloc de acord cu calea pe care o urmează.

ADVERTISEMENT

Acești nativi guvernați de planeta Venus trebuie să se pregătească foarte bine în susținerea ideilor pe care le au cu argumente solide.

A doua jumătate a lunii august 2021 va fi una plină de ghinioane, așa că trebuie să stea departe de compromisuri. Au de făcut tot felul de concesii, iar pe unele le vor putea evita.

ADVERTISEMENT

Din teama de a pierde prestigiul ori realizările pe care le au, multe Balanțe pot face pași greșiți și pot răsturna tot ce au construit. Este bine să își păstreze calmul.

Cele mai multe provocări apar în zona sentimentală. Discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită se vor intensifica. Trebuie să schimbe tonul dacă vor să existe cu adevărat înțelegere.

ADVERTISEMENT

Zile norocoase și zile cu ghinion

Zilele norocoase pentru Balanțe sunt 7, 14 și 23 august. Sunt doar trei zile cu noroc mare, dar trei zile de care dacă știu să profite vor avea parte numai de lucruri bune.

Pe 7 sunt avantajate Balanțele care călătoresc în străinătate, iar pe 14 și 23 cele care sunt în așteptarea unei sume importante de bani.

Zilele cu ghinion sunt 10, 12, 21, 24, 27, 29 și 31 august. Pe 10 și 12 se lovesc de anumite prejudecăți ale prietenilor, rudelor sau colegilor de la locul de muncă.

21, 24 și 27 august sunt zile în care Balanțele nu trebuie să intre în conflicte sub nicio formă. Vor pierde orice duel . Nativii de aer trebuie, de asemenea, să se ferească de achiziții costisitoare pe 29 și 31 august.

ADVERTISEMENT