Life

Horoscop pentru luna decembrie 2020. Zodiile care au parte de afecțiune și iubire

25.11.2020 | 10:18
Horoscop pentru luna decembrie 2020 Zodiile care au parte de afectiune si iubire
ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru luna decembrie 2020 le aduce semnelor zodiacale emoții, trăiri intense și evenimente importante legat de viața de cuplu. Unii nativi se gândesc că le este mai bine singuri, în timp ce alții fac pasul următor. 

Astrele transmit că zodiile se concentrează mai mult pe viitor și pe carieră, așa cum sugerează prezența lui Jupiter în Vărsător. De asemenea, eclipsa totală de Soare din 14 decembrie, din zodia Săgetător, vine cu un impact relațional și profesional foarte puternic.

ADVERTISEMENT

Dorința de libertate, de a încerca lucruri noi și de a evada din cotidian este tot mai aprinsă, existând tendința ca semnele zodiacale să se aventureze în necunoscut. În paralel, zodiile se gândesc mai mult la trecut și scot la suprafață acele trăiri care le-au marcat.

Horoscop integral pentru luna decembrie 2020 pentru toate zodiile

Berbec

Ai șansa să recâștigi inima unui fost partener de viață sau să începi o nouă poveste de dragoste. Sentimentele și emoțiile sunt valabile și pentru cei căsătoriți care pot reaprinde flacăra iubirii cu mici atenții și cadouri. Sfatul astrelor, fără obligații suplimentare.

ADVERTISEMENT

Stai bine și la capitolul profesional, unde este foarte posibil să avansezi sau să te „arunci” într-o afacere proprie. Se deschid perspective deosebit pe final de an, nu le lăsa să-ți scape printre degete. Viitorul se anunță unul cu venituri mult mai mari.

Taur

Discută deschis cu partenerul de viață despre acele tensiuni și gelozii. Certurile ar putea strica o relație foarte frumoasă, depinde de tine ce cale vrei să urmezi mai departe. Cei singuri ar fi bine să nu se arunce în brațele primei persoane care le iese în cale.

ADVERTISEMENT

Luna decembrie aduc un avânt profesional, mai exact este vorba de intrarea într-un nou ciclu. Consolidează acele relații și legături de afaceri, numai așa îți vei vedea visul cel mare îndeplinit. Fii precaut legat de schimbările bruște în carieră.

Gemeni

Speranță, încredere și optimism în relația amoroasă. Ieși din zona de confort și implică-te mai mult în privința sentimentelor. Nativii singuri sunt dispuși să încerce ceva nou, poate această „rețetă” le aduce o poveste de dragoste ca-n basme.

ADVERTISEMENT

Se anunță o perioadă excelentă în carieră, ghidează-te după principii. Nu te abate de la calea pe care ai pornit și fii mai încrezător în forțele proprii. Astrele prevăd o îmbunătățire majoră legat de finanțe, poate primești niște bani din trecut.

Rac

Perioadă pasională și intensă pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal, în special legat de dragoste. Relațiile amoroase tind să fie mai profunde și mai solide, fiind posibilă chiar mutarea împreună sau ajungerea în fața altarului.

Eclipsa de Soare poate aduce momente tensionate din punct de vedere financiar. Este indicat să nu cheltui mai mult decât este necesar, chiar dacă este perioada sărbătorilor de iarnă. Este un moment bun să te reorientezi spre un loc de muncă mai bine plătit.

Leu

Relația cu partenerul de viață devine mai solidă, sentimentele puternice sunt alimentate și de timpul petrecut împreună. Celibatarii au parte de aventuri intense, nu sunt pregătiți să se așeze la casa lor. Încă mai zboară din floare-n floare.

Străduiește-te mai mult la locul de muncă și în a doua parte a lunii decembrie vei avea parte de avantaje și parteneriate pe placul tău. Stai ancorat în realitate și banii nu vor întârzia să apară. Nu cheltui pe distracții și lucruri inutile.

Fecioară

Ești tot mai preocupat de trecut și de propriile emoții. Concentrează-te pe partea sufletească și pune pe primul plan dragostea. Ține-te de promisiunile făcute în urmă cu ceva timp, se cere prudență maximă în privința flirtului și relațiilor amoroase.

Astrele te sfătuiesc să muncești mai mult pentru visul tău, rezultatele nu vor veni peste noapte. Ia în considerare noi metode de lucru și mobilizează-te în carieră. Se anunță satisfacții profesionale și materiale pe termen lung.

Balanță

Detensionează-te în relația de cuplu și vezi partea plină a paharului. Provocările din dragoste nu trebuie văzute ca ceva rău, ci mai degrabă ca acele elemente care „piperează” relația amoroasă. Păstrează flacăra iubirii aprinse. Relația cu copiii este excelentă.

Stai bine la capitolul financiar și este foarte posibil să primești o mărire de salariu avantajoasă. Profită de această șansă pentru a pune bani deoparte pentru acele lucruri pe care le ai pe listă. Stai departe de conflicte, nu te certa cu oamenii din jur.

Scorpion

Ești preocupat tot mai mult de relația de cuplu și de sentimentele proprii. Fii deschis în rezolvarea acelor conflicte pe care le ai cu partenerul de viață. Evită manipularea și gelozia excesivă, nu faci decât să-i îndepărtezi pe cei dragi de lângă tine.

Finalul de an aduce șanse minunate din punct de vedere profesional. Asocierile și proiectele cu unii dintre prietenii apropiați prevăd câștiguri frumoase. Se anunță un profit neașteptat din niște afaceri mai vechi, fii pe fază la aceste schimbări.

Săgetător

Înainte de a te angaja într-o nouă poveste amoroasă, rezolvă acele lucruri rămase în trecut. Fii mai flexibil și găsește echilibrul ideal între nevoile tale și a persoanelor din preajma ta. Cei singuri se înconjoară de prieteni, asta înseamnă enorm pentru ei.

Pune-ți în valoare realizările și experiența acumulate până în prezent, numai așa vei avea parte de o carieră de succes. Într-un final vei înțelege că tot ce contează este să depui efort și muncă când și acolo unde trebuie. Veniturile sporesc la final de an.

Capricorn

Simți nevoia să te reconectezi cu unele persoane din trecut, însă nu ești deloc interesat de dragoste. Adori să fii singur și te simți de minune așa. Ești lumina și strălucirea de care ai nevoie, nu trebuie să ai pe cineva cu care să împarți aceste experiențe.

Veniturile sunt mai stabile ca niciodată, nu trebuie să-ți faci griji în această privință. Ai un plan bine pus la punct care îți aduce bani pe o perioadă lungă de timp. Satisfacția financiară ar putea să nu fie suficientă, încearcă și lucruri noi. Poate descoperi o pasiune care să îți placă.

Vărsător

Căsniciile sunt puse la grea încercare în luna decembrie, cuplurile au de suferit din cauza unor discuții care au rămas neterminate. Nativii singuri caută aventuri și „distracții” de moment, nu sunt deloc interesați de relații pe termen lung.

Banii nu sunt o problemă, ai destui. Nu este cazul să te lăcomești, ai putea pierde mai mult decât crezi. Eforturile de la locul de muncă sunt răsplătite cumsecuvinte și este posibil să primești un bonus sau o mărire de salariu pe final de an.

Pești

Te gândești serios la o relație în care să te simți confortabil, dar pentru asta trebuie să lași mai mult de la tine. Nu te lăsa condus de naivitate și gelozie, concentrează-te pe senzualitate și încredere. Acestea sunt ingredientele care te vor ajuta să ai o relație ca la carte.

S-ar putea să intri într-o con de umbră din punct de vedere profesional. Nu te îngrijora, sunt destule locuri de muncă unde ai putea să mergi. Ai de unde alege, totul ține de tine. Există riscul să pierzi niște banii, fii mai atent la cheltuieli.

ADVERTISEMENT