News

Horoscop pentru vara 2019. Zodiile care vor avea trei luni de coșmar. Cuplurile care se despart

08.05.2019 | 14:50
Horoscop pentru vara 2019 Zodiile care vor avea trei luni de cosmar Cuplurile care se despart

Astrele indică horoscopul pentru tot parcursul verii și FANATIK ți le aduce la cunoștință! Iată mai jos, puteți afla cele 4 zodii care sunt ghinioniste tot sezonul cald. Din păcate, necazuri pe mai multe planuri deja au început să se arate. Citește zodiacul pentru vară și află și ceilalți 4 nativi care vor avea o vară extrem de… fierbinte! Și la propriu, și la figurat!

Horoscop pentru vară pentru toate zodiile!

Astrele indică atât zodiile norocoase, cât și pe cele care nu au parte de evenimente tocmai plăcute pe parcursul sezonului cald. Ghinioniștilor li se recomandă să ia totul ca pe o lecție și să nu își strice dispoziția cu lucruri mărunte. A-I mulţumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit. A-I mulţumi, însă, când este furtună, atunci se arată adevărata recunoştinţă”, spunea Sfantul Ioan Gură de Aur. Așa și trebuie să înțelegem hororscopul, ca pe o încercare pe care ne o anunță Dumnezeu, la care ne supune Dumnezeu.

Iată ce indică astrele pentru horosocpul pentru toată vara
Horoscop pentru toată vara. Sursa Foto: Pixabay

Berbec

Berbecii au o vară fericită pe plan financiar. Ai o relație de lungă durată și ești fericit, dar partenerul trebuie să demonstreze ceva mai mult acum.

Taur

Taurii au posibilitatea să simtă fiorii iubirii în această vară. Dacă nu vor face asta, vor avea o perioadă lungă în care vor fi singuri și nefericiți.

Gemeni

Gemenii își doresc o relație, dar aleg să viseze mult cu ochii deschiși. Acest lucru nu-ți va aduce beneficii pe lungă durată.

Rac

Racii au în jurul lor o persoană care le aruncă semnale că sunt îndrăgostiți de ei. Ar trebui să fie mai dispuși la nou și să aibă grijă în relație. Există șanse de a se despărți, dacă nu ascultă și ce spune partenerul.

Leu

Vara asta este potrivită pentru aventuri de o noapte! Bucură-te de tot ce poți și trăiește viața din plin până nu vin responsabilitățile cele mari.

Fecioară

Te gândești mult prea mult la trecut. Privește înainte și nu mai pierde oportunitățile unice pe care le ai chiar în fața ochilor. O relație s-ar putea destrăma în această vară

Balanță

Vara îți aduce multe beneficii pe plan amoros, dar, din păcate, pe cel financiar ești departe de ceea ce ți-ar trebui.

Scorpion

Schimbări mari pe plan sentimental! Te îndrăgostești de o persoană care pare fără cusur. Ai are grijă pentru că lucrurile par a fi perfecte, dar nu sunt.Fii atent!

Săgetător

Pentru tine, veștile sunt cam proaste. Te îndrăgostești, dar nu este și viceversa. Ești surprins de cum poți privi persoana în cauză și ce sentimente a trezit în tine.

Capricorn

Te comporți ciudat cu anumite persoane care manifestă interes față de tine. Nu acorzi nicio șansă. Treci printr-o deziluzie la finele lui iulie.

Vărsător

Ai impresia că nu ești dorit de nimeni. Sunt șanse pentru relații de scurtă durată care nu te vor mulțumi precum crezi și se va ajunge la despărțiri.

Pești

Peștii se lasă prea mult influențați de părerile altora. Ratezi multe șanse bune dacă o să continui așa. Schimbă-ți atitudinea vara aceasta.