Life

Horoscop rune 5-11 februarie 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie zodia care va trece prin clipe de coșmar

Horoscop rune 5-11 februarie 2024. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate previziuni ale momentului. Pentru o zodie va fi greu.
03.02.2024 | 14:24
Horoscop rune 511 februarie 2024 Mihai Voropchievici dezvaluie zodia care va trece prin clipe de cosmar
Horoscop rune 5-11 februarie 2024, by Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 5-11 februarie 2024, realizat de Mihai Voropchievici, în exclusivitate pentru FANATIK! O zodie va trece prin momente destul de complicate în perioada imediat următoare. Descoperă despre ce zodie e vorba, în rândurile de mai jos!

Horoscop rune 5-11 februarie 2024. Anunțurile lui Mihai Voropchievici

Berbecul are simbolul fertilității. Cu alte cuvinte, are parte de fertilitate și belșug, iar peste puțin timp visele sale se împlinesc. Berbecii care au avut un vis important acum vor avea ocazia să îl vadă împlinit. Sunt avantajați atât în dragoste, cât și pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Taurul, foarte curând, chiar pe la începutul săptămânii va afla un adevăr important care îi poate marca viața și chiar o poate schimba. Trebuie să fie extrem de atenți la informațiile care intră în posesia lor și mai ales la cum le utilizează. Acest adevăr poate fi o sabie cu două tăișuri.

Horoscop rune 5-11 februarie 2024. Gemenii sunt sfătuiți în săptămâna următoare să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru ceva mai bun.

ADVERTISEMENT

Nativii din Rac au parte de o rună care îi previne în felul următor! Vor da lovitura și se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor.

Leii au zile de coșmar

Leul are o săptămână problematică. Runa îl anunță că e pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Se recomandă prudență. Vin clipe grele, deci trebuie să fie atenți cum acționează.

ADVERTISEMENT

Fecioarele primesc un anunț foarte direct. Este cazul să abordeze altfel problemele. E bine să schimbe tactica. Așadar, nativii de pământ trebuie să fie mai maleabili acolo unde au fost duri și mai intransigenți unde au fost delăsători, moi în abordare.

Balanțele găsesc rezolvarea la ceva ce îi frământă, dar cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au o săptămână în care intră pe simbolul necunoscutului. Se pare că sunt învăluiți într-o aură de mister. Cu alte cuvinte, sunt greu de decodat. Au o relație foarte bună, însă, cu Divinitatea și se pare că acum trebuie să stea, să se reculeagă spiritual.

Săgetătorii, o suită de schimbări uriașe

Horoscop rune 5-11 februarie 2024. Săgetătorii sunt atenționați că trebuie să fie pregătiți în săptămâna 5-11 februarie pentru o suită de schimbări majore. Multe dintre schimbările pe care le vor trăi vor fi benefice, iar la unele nu se așteaptă deloc.

Capricornii au gânduri mărețe. Sunt pe punctul de a se muta din casă sau de la serviciu. Indiferent cum vor acționa, va fi favorabil pentru ei.

Vărsătorii sunt preveniți că în zilele următoare vor susține o mică bătălie. Tot runa le spune că nu trebuie să se îngrijoreze, deoarece bătălia asta va fi în câștigul lor.

Peștii sunt sfătuiți să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, chiar de la începutul săptămânii.

ADVERTISEMENT