Life

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zodia care renaște din propria cenușă până la sfârșitul lunii ianuarie 2024

Horoscop rune Mihai Voropchievici. O zodie va renaște din propria cenușă, își va schimba viața la 180 de grade până la sfârșit de lună.
16.01.2024 | 11:20
Horoscop rune Mihai Voropchievici Zodia care renaste din propria cenusa pana la sfarsitul lunii ianuarie 2024
Horoscop rune Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune Mihai Voropchievici. O zodie va avea parte de surprize uluitoare până la sfârșitul lunii ianuarie 2024. Viața i se va schimba radical chiar din această săptămână.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zodia care renaște până la sfârșit de lună

A sosit vremea pentru ca una din cele mai încercate zodii să vadă soarele pe strada ei. Este vorba despre un semn de apă despre care putem spune că a dus multe lupte pentru a-și găsi fericirea, pentru a ajunge la echilibrul mult dorit.

ADVERTISEMENT

Zodia de apă despre care Mihai Voropchievici susține că va renaște precum pasărea Phoenix, din propria cenușă, este una care în tot anul 2024 va avea parte de surprize extrem de plăcute. Am putea spune dă după foarte mulți ani este în sfârșit vremea lor.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Nu vă mai ținem mult pe jar și vă zicem că e vorba despre Scorpion! Zodia Scorpion, conform runelor, va avea parte de o renaștere în planul diponibilităților fizice și psihice chiar din această săptămână. Este vorba de trecerea la un alt nivel, la o nouă etapă în plan profesional. Lucrurile vor sta excelent pentru acei Scorpioni care vor cu adevărat o schimbare și fac tot posibilul să își atingă țelurile.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă, însă, cu restul semnelor zodiacale până la sfârșitul lunii ianuarie 2024? Ei bine, să începem, de data asta, de la ultima zodie la prima din cele 12. Peștii, susține Mihai Voropchievici, nu sunt în cele mai bune toane.

Nu e vorba neapărat de toane cât de neatenție. Se pare că graba cam strică treaba. Trebuie să fie mai prudenți ca niciodată, să fie atenți pe unde calcă întrucât se află pe o pojghiță subțire de gheață.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii au parte de belșug

Vărsătorii, pe de altă parte, primesc o veste excelentă din partea astrelor. Se anunță o perioadă de fertilitate și belșug până la finalul acestei luni. Visele lor, mai ales cele legate de casă și familie, vor deveni realitate. Unii Vărsători s-ar putea trezi cu un nou membru în familie. Așadar, pentru unele persoane născute sub acest semn de aer vine barza!

Capricornii vor avea parte de un mesaj extrem de important care poate veni de unde nu se așteaptă. Astrele le transmite ceva din care au de învățat, o lecție pe care dacă o prind vor putea da lovitura pe viitor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Mihai Voropchievici. Săgetătorii își schimbă radical viața. Apare o suită de schimbări majore, unele benefice. Multe dorințe se împlinesc, iar nativii de foc vor fi în centrul atenției. Balanțele sunt nevoite să se consulte mai des cu persoanele din familie dacă vor să iasă dintr-un bucluc. Problemele se rezolvă doar angajând o discuție serioasă cu apropiații.

Gemenii pornesc în voiaj

Fecioarele au o săptămână în care trebuie să își adune foate forțele pentru a-și consolida poziția în societate, dar și la locul de muncă. Au destulă ambiție și rezistență la stres. Pot face față unor situații complicate cu brio.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Leii au o săptămână ceva mai grea. Mihai Voropchievici le spune că până la sfârșitul lunii ianuarie 2024 au nevoie de tărie și curaj. Racii se pot muta de acasă ori de la locul de muncă. Schimbarea le va prii.

Gemenii pornesc într-o călătorie de neuitat, Taurii au de câștigat pe toate planurile, căci le-a ieșit runa Wunjo în cale, iar Berbecii trebuie să abordeze diferit toate problemele pe care le au de gestionat.

ADVERTISEMENT