Life

Horoscop rune pentru luna noiembrie 2023. Mihai Voropchievici, anunț-surpriză pentru Fecioare!

Horoscop rune luna noiembrie 2023: Mihai Voropchievici dezvăluie cum va fi a 11-a lună a anului numerologic și astrologic.
29.10.2023 | 14:34
Horoscop rune pentru luna noiembrie 2023 Mihai Voropchievici anuntsurpriza pentru Fecioare
Horoscop rune noiembrie 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune luna noiembrie 2023: Maestrul runelor, Mihai Voropchievici, vine cu cele mai tari previziuni ale momentului. Cum va fi penultima lună a anului 2023? La ce trebuie să ne așteptăm?

Horoscop rune luna noiembrie 2023, realizat de Mihai Voropchievici

Ce aduce luna noiembrie pentru țara noastră și pentru zodii? Fiind a 11-a lună, numerologic un doi, 11 fiind un număr maestru, e posibil să avem parte de surprize plăcute, să știm cum să rezolvăm toate problemele pe care ni le propunem. Să vedem, așadar, la ce ne trimite runa!

ADVERTISEMENT

Pentru că este luna a 11-a, maestrul Mihai Voropchievici a numărat până la a 11-a rună. Ce spune aceasta? Numărul 11 reprezintă simbolistica a doi luptători ce stau față în față, binele și răul, în permanentă dispută.

Conflictul dintre 1 și 1 poate fi, de asemenea, văzut în oglindă. Pentru luna noiembrie, se spune că vom susține o mică bătălie, dar nu trebuie să fim îngrijorați, deoarece vom câștiga în mod sigur. Se pare că fiecare dintre noi vom avea câte o dispută cu altă persoană care poate nu e de acord cu ce spunem și ce decidem. Dacă mulți dintre voi sunteți factori de decizie, de aici pot apărea mici disensiuni, transmite Mihai Voropchievici în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune luna noiembrie 2023. În același timp, runa ne spune că e bine să lăsăm îngrijorările deoparte, căci vom câștiga în mod cert. De multe ori în aceste bătălii, există factorul de neprevăzut și mai poate să câștige și răul. Chiar dacă de multe ori pierdem într-o dispută, câștigăm prin lecția de viață primită la momentul respectiv.

„Una e să greșești întâmplător și asta e să perseverezi în a greși. Nimeni nu e atât răuvoitor cu propria persoană ca să vadă dacă greșind poate să câștige. Vă sfătuiesc ca în luna noiembrie să vă lăsați măsurile de precauție, căci 11 este un 2 și 2 e de obicei împăciuitor, răbdător de multe ori. E cifra care caută armonia”, explică Mihai Voropchievici.

ADVERTISEMENT

Ce arată runele pentru fiecare zodie, în primele zile de noiembrie?

Ce spun runele pentru fiecare zodie, mai ales în primele zile ale lunii noiembrie? Ei bine, dacă luăm fiecare zodie, lucrurile stau diferit. Aici se mai nuanțează previziunile astrologice. Astfel că Berbecii vor afla un adevăr ce îi va impacta considerabil, ceva ce le poate schimba complet viața.

Taurii, în schimb, trebuie să schimbe complet tactica în a gestiona situațiile de zi cu zi. Gemenii nu trebuie să forțeze deloc mâna norocului. Ce e al lor, e pus deoparte!

ADVERTISEMENT

Horoscop rune noiembrie 2023. Racii au în primele zile ale lui noiembrie cea mai norocoasă rună: Wunjo! Succesul le e pus în frunte. Leii mai au de dus niște bătălii, niște conflicte care au rămas în stand-by. Fecioarele așteaptă o schimbare extrem de importantă chiar acasă la ele.

Balanțele e posibil să pornească într-o călătorie de zile mari, iar Săgetătorii trebuie să discute cu apropiații pentru rezolvarea unor probleme. Să nu sărim, însă, peste Scorpioni! Ei sunt anunțați că trebuie să se mobilizeze din plin în orice sector al vieții lor.

Capricornii au un început de noiembrie extrem de dificil, dar cu anduranța de care dau dovadă vor depăși orice obstacol. Vărsătorii au o perioadă plină de comunicare. Primesc mesaje importante din toate părțile, iar Peștii au parte de belșug.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Burleanu a lămurit problema noului selecționer: cum se va alege înlocuitorul lui Iordănescu
Burleanu a lămurit problema noului selecționer: cum se va alege înlocuitorul lui Iordănescu
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71. După contestaţii, a ajuns respinsă, pe locul 422
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec....
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de...
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care..."
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI...
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un...
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activişti
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București...
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București care s-a îmbrăcat ca o femeie în fața studenților. „Cum să te prezinți în halul ăsta?”