Life

Eclipsă de Lună azi, 28 octombrie 2023! Camelia Pătrășcanu explică efectele pentru zodii

O eclipsă de Lună se produce astăzi, 28 octombrie 2023, iar Camelia Pătrășcanu explică efectele acestui fenomen pentru fiecare zodie.
28.10.2023 | 16:40
Eclipsa de Luna azi 28 octombrie 2023 Camelia Patrascanu explica efectele pentru zodii
Eclipsă de Lună: Camelia Pătrășcanu explică efectele. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

O eclipsă de Lună se produce azi, sâmbătă, 28 octombrie 2023, la ora 21:02, vizibilă și din România. Camelia Pătrășcanu dezvăluie, în exclusivitate pentru FANATIK, efectele fenomenului asupra zodiilor!

Eclipsă de Lună azi: Camelia Pătrășcanu explică toate efectele asupra zodiilor

Luna se află în opoziție cu Soarele, iar Pământul e între Soare și Lună. Asta se întâmplă pe axa Taur-Scorpion, a senzualității și a posesiunilor și averii. Această Eclipsă de Lună ne face foarte lacomi, că am putea pierde ce avem.

ADVERTISEMENT

Indiferent ce ne dorim, există o anxietate că am putea să pierdem ceva. Eclipsa indică faptul că primim energie de la cei doi aștri. Soarele vorbește de conștiință, spirit și datorie, iar Luna despre senzualitate. Suntem puși în situația de a analiza puterea de a renunța la anumite vicii.

Pentru Berbeci, această Eclipsă de Lună vine cu un test, căci Luna e în Taur, iar balanța înclină către lucrurile pe care le pot obține cu propriile eforturi. Sunt atenți să nu fie speculați de alții. Sunt atenți și virulenți când se simt exploatați, amânați.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt pendulați între nevoile lor și nevoile celorlalți. O relație implică totuși să iasă din confortul lor. Au de ales poate chiar un partener. Riscă să piardă un partener dacă fac doar ceea ce le place lor.

Gemenii au o Eclipsă de Lună care îi ajută să înțeleagă că felul în care și-au organizat viața nu e cel mai potrivit. Locul de muncă poate fi și el toxic, iar relațiile profesionale poate că nu sunt cele mai armonice. Analizează mecanismele prin care au ajuns în acest punct.

ADVERTISEMENT

Racii vor dovezi de iubire

Pentru Raci, fenomenul vorbește despre frământări sentimentale. E multă senzualitate pe harta lor și simt nevoia de iubire. Se întreabă de ce nu mai sunt băgați în seamă. Își analizează relațiile sentimentale și traversează o perioadă de mare nevoie afectivă.

Leii au o Eclipsă de Lună care îi face să penduleze între datorie socială, angajamente și confortul propriu. Tendința e de a acorda atenție confortului personal, de a sta mai mult pe acasă.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au o Eclipsă care le face să penduleze între propriile lor crezuri și ideile altora. Nu pun la inimă ce spun alții, au propriile opinii, vehemente. Pot fi chiar polemici. Unele relații se pot bloca. Sunt ferme pe principiile lor și pot deranja când vine vorba de probleme sociale, morale, etice. Pot să surprindă prin ideile lor, dar cei care nu gândesc extrem de profund pot fi supărați.

Scorpionii analizează cercurile și relațiile în care se învârt

Balanțele au o Eclipsă de Lună care vizează banii pe care îi câștigă și cei pe care i-ar putea câștiga. Vor să fie mai productive financiar. E nevoie să cunoască mecanisme mai subtile de finanțe, de contabilitate, de marketing.

Scorpionii au în această perioadă o pendulare între ei și ceilalți. Dezbat în ce relații le este bine, în ce relații au demnitate, se ține cont de ei. Vin și ei cu propriul mod de a face lucrurile, dar e posibil să stârnească opoziție. Sunt destul de individualiști, de voluntari, au reacție bună.

Săgetătorii au o Eclipsă de Lună ce pendulează între a-și face datoria și a abandona, indiferent că e vorba despre familie sau locul de muncă. Au de analizat dacă merg mai departe cu sarcinile pe care și le-au luat. Se pune serios și o problemă de sănătate. Ceva din ce fac nu le priește corporal.

Capricornii sunt ajutați să înțeleagă cât de departe sau aproape sunt de inima partenerului de viață. Au nevoie de iubire, trec printr-o perioadă de mai multă senzualitate. Până în mai au acest aspect.

Vărsătorii pendulează între comoditate și datorie, între a sta liniștiți acasă și a se manifesta în public. Sunt lăudați, sunt avansați, invitați să participe la diverse acțiuni, dar multe din solicitări îi scot din rutină. De pe urma acestor participări ar putea avea și avantaje materiale, nu doar de imagine.

Peștii au o Eclipsă de Lună care aduce analize profunde legate de convingerile și ideile lor. E posibil să cadă un mit, să descopere un lider fals. Cumva, se reconectează cu propria lor intuiție, propria lor judecată.

 

ADVERTISEMENT