Life

Horoscop rune Voropchievici 10-16 iulie 2023. Ce se întâmplă cu Taurii, Gemenii și Capricornii

Horoscop rune 10-16 iulie 2023. Mihai Voropchievici explică tot ce se întâmplă cu Taurii, Gemenii și Capricornii în următoarele șapte zile.
08.07.2023 | 10:15
Horoscop rune Voropchievici 1016 iulie 2023  Ce se intampla cu Taurii Gemenii si Capricornii
Horoscop rune 10-16 iulie 2023. Mihai Voropchievici face previziuni importante. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 10-16 iulie 2023. Mihai Voropchievici, maestrul runelor, dezvăluie, în exclusivitate pentru FANATIK, de ce fel de surprize plăcute și mai puțin plăcute au parte zodiile în perioada imediat următoare.

Horoscop rune 10-16 iulie 2023. Predicțiile lui Mihai Voropchievici

Astrologul oferă cele mai așteptate previziuni ale momentului, unele din care fiecare zodie se va alege cu ceva. Că e vorba despre schimbări radicale de destin, că e vorba de fertilitate și belșug ori de tensiuni și furtuni, rămâne de aflat, în continuare!

ADVERTISEMENT

Horoscop rune 10-16 iulie 2023. Berbecii au simbolul uraganului. Au chef de ceartă, de scandal. Vor să își mobilizeze forțele, să facă o bătălie furtunoasă, să pornească o dispută. Runa le spune să fie calmi deoarece totul se va aranja. Să își păstreze, așadar, calmul.

Taurii au o săptămână de protecție astrală. Îi fac să se simtă în siguranță. Vor fi protejați de toate forțele malefice care îi înconjoară. O să stea liniștiți.

ADVERTISEMENT

Gemenii au o dragoste nouă, pasională

În schimb, Gemenii intră pe simbolul dragostei. Dacă sunt singuri, au parte de noroc cu carul, de o dragoste fierbinte, nouă, pasională. Cei care sunt în cuplu, își pot reînnoi jurămintele de dragoste.

Racii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Renasc atât în planul disponibilităților fizice, cât și cele psihice. Dacă au o săptămână de revigorare, își încarcă bateriile.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune 10-16 iulie 2023. Leii vor afla un adevăr important care le poate marca și schimba viața. Marcajul are două variante: ori e de bine, ori e ceva total neplăcut. Poate fi bumerangul pe care l-au aruncat în săptămânile precedente împotriva cuiva. Așadar, pot plăti niște polițe.

Fecioarele, dacă și-au înțeles lecția din săptămâna precedentă, acum dau lovitura și se produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Intervalul 10-16 iulie 2023 este intervalul în care acești nativi dau lovitura.

ADVERTISEMENT

Balanțele au schimbări acasă

Balanțele sunt sfătuite să rămână în așteptarea unei schimbări importante acasă, cât de curând. Așadar, schimbările nu vin în afară, ci în interiorul locuinței lor!

Horoscop rune 10-16 iulie 2023. Scorpionii vor să forțeze mâna norocului, să fie nerăbdători. Runa le recomandă să facă exact pe dos. Nu este momentul să își pună propriul destin la încercare ori să forțeze mâna norocului. E bine să aștepte, căci aceia care știu să aștepte cu adevărat vor avea parte de lucruri frumoase, de reale surprize.

Săgetătorii au vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă importantă de bani. Oricare ar fi varianta, lor le convine. Poate fi vorba despre un cadou pe care și l-au dorit de mai multă vreme.

Vărsătorii trebuie să se relaxeze

Capricornii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Trebuie să se pregătească pentru o săptămână nemaipomenit de bună.

Vărsătorii sunt sfătuiți să se relaxeze deoarece cineva foarte apropiat lor se bucură de o sănătate excelentă. Informația precum că cineva ar fi bolnav nu e adevărată.

Horoscop rune 10-16 iulie 2023. Peștii au avut și ei niște frământări, au căutat răspunsuri, iar acum a venit timpul să le primească. Runa le spune Peștilor că pot găsi răspunsul pentru a rezolva o problemă. Necazurile se pot rezolva numai angajând o discuție sinceră cu un membru al familiei.

Pentru alte predicții la fel de interesante, realizate de Mihai Voropchievici, intră pe pagina noastră de YouTube, ASTROFANATIK!

 

ADVERTISEMENT