Life

Pluto retrograd aduce tensiuni pentru 5 zodii! Camelia Pătrășcanu dezvăluie tot!

Pluto retrograd e în opoziție cu Mercur până pe 13 iulie 2023. Camelia Pătrășcanu face principalele predicții ale perioadei!
07.07.2023 | 14:35
Pluto retrograd aduce tensiuni pentru 5 zodii Camelia Patrascanu dezvaluie tot
Pluto retrograd, opoziție cu Mercur. Camelia Pătrășcanu face previziuni. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mercur formează opoziție cu Pluto retrograd! Din 10 iulie, Mercur va intra în zodia Leu, iar în perioada următoare va fi în opoziție cu Pluto. Până pe 13 iulie, vom avea parte de momente tensionate!

Pluto retrograd, în opoziție cu Mercur. Camelia Pătrășcanu face previziuni

Vorbim despre casă și familie, cum ne apărăm în fața sistemului, a autorităților. Ne punem foarte multe probleme prin care încercăm să găsim răspunsuri sau soluții la dificultăți.

ADVERTISEMENT

Unii dintre noi pot fi nemulțumiți de cum șefii, superiorii sau părinții gestionează relația cu ei. Sunt multe discuții. Argumentele pe care le aducem sunt cele de bun simț. E posibil să ne lovim de rigorile sau limitele sistemului. Discuțiile se pot rezuma la un cadru personal sau pot face valuri. Opoziția e doar una din opozițiile acestei veri.  Vrem să se țină cont și de opinia și de sugestiile noastre.

Gemenii au dificultăți legate de bani ori de patrimoniul personal

Pentru Berbec, opoziția Pluto retrograd – Mercur aduce dispute și discuții în casă, în cămin. Se ridică împotriva unei autorități. Poate fi cineva din casă de care ei țin cont. Berbecii îi pot considera drept niște gică-contra. Unii Berbeci se pot confrunta cu autoritățile și au nevoie să facă strategii.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, opoziția Mercur-Pluto retrograd aduce dispute legate de convingeri, principii de viață, legi scrise și nescrise. Își pot apăra poziția. Pot fi rigizi și încăpățânați, pentru că știu din experiență cum funcționează lucrurile. Vor să aplice rețetele care au funcționat.

Gemenii au dificultăți legate de siguranță materială și financiară. Își apără drepturile în fața unor instituții. Apără bucățica lor, țin mult la banii lor. Pentru ei, este o perioadă în care sunt foarte grijulii cu bunurile lor.

ADVERTISEMENT

Racii au tensiuni interioare legate de relațiile cu persoane importante, cum să facă să le fie bine, să îi mulțumească pe cei din preajma lor. S-ar putea ca sentimentul multor Raci să fie că nu se pot înțelege cu cei din jur.

Fecioarele sunt creative, dar ideile lor se lovesc de piedici

Leii pot întâmpina complicații în relațiile profesionale. Nu prea se înțeleg cu anumite persoane din anturajul de la muncă. Asta îi face pe Lei să găsească alte soluții, să țină locul cuiva. Trebuie să tolereze, să accepte anumite limitări ale unei persoane.

ADVERTISEMENT

Pentru Fecioare, opoziția Mercur-Pluto retrograd e importantă, căci e pe axa creativității și dezinvolturii. Au idei simple și eficiente, dar sunt greu de acceptat de ceilalți. Au la îndemână niște soluții, dar din cauza contextului e foarte greu să fie implementat ceva simplu.

Balanțele au autoritate, argumente, vin și cu cifre, cu acte sau chiar cu legea în mână. Vor să propună lucruri noi sau soluții mai bine. E foarte importantă ideea de bifare a obiectivelor. Această opoziție aduce tensiuni chiar cu oamenii apropiați din preajma lor.

Scorpionii au un Pluto retrograd care vizează drumețiile și comunicarea. Au întâlniri care îi stimulează să dea tot ce au mai bun. Trebuie să fie atenți la exprimare, la felul în care își împachetează ideile. Participă la diverse evenimente în această perioadă.

Pluto retrograd îi îndeamnă pe Vărsători să se organizeze mai bine

Săgetătorii au o săptămână care aduce și în cazul lor discuții în jurul intereselor financiare. Nu e vorba de banii proveniți din munca lor, ci de protejarea finanțelor lor. Vânează reduceri și oportunități.

Capricornii au opoziția Mercur-Pluto retrograd cu accent pe relațiile personale. Pot avea parte de muțenie din partea celorlalți. Scot cuvintele cu cleștele de la ceilalți. Există poate timiditate, trac sau nemulțumire.

Vărsătorii au această opoziție aducătoare de preocupări legate de muncă. Opoziția le spune că dacă nu se organizează foarte bine și nu își adună ideile vor alerga în mai multe părți, lucrând cu mai puțină eficiență. În zilele de 12 și 13 iulie trebuie să fie mai atenți la forma de exprimare.

Peștii au opoziția Pluto retrograd – Mercur drept una stimulativă pentru idei ingenioase, practice, aplicabile imediat la muncă. Nu se iau după alții, mai mult de atât, învață din experiențele rele pe care le-au avut. Li se recomandă să facă lucrurile cum îi îndeamnă intuiția.

Pentru alte previziuni astrologice realizate de Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”