Life

Horoscop special realizat de Camelia Pătrășcanu. Ce ne aduce conjuncția Jupiter-Neptun-Mercur în perioada 15-26 martie 2022

Astrologul Camelia Pătrășcanu a realizat un horoscop special pentru perioada 15-26 martie, când se va produce conjuncția Jupiter-Neptun-Mercur. Ce se anunță pentru fiecare zodie?
10.03.2022 | 18:30
Horoscop special realizat de Camelia Patrascanu Ce ne aduce conjunctia JupiterNeptunMercur in perioada 1526 martie 2022
Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a detaliat cum va fi influențată fiecare zodie de conjuncția planetelor Jupiter, Neptun și Mercur, fenomen care va avea loc între 15 și 26 martie 2022.

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru perioada 15-26 martie 2022

Pentru Berbeci, unele lucruri s-ar putea să se repete. Își vor da seama că sunt la finalul unei etape. Poate fi pusă în lumină inclusiv relația cu părinții. Taurii vor gândi în alți termeni. Vor intra în inima și conștiința lor persoane pe care nu le înțelegeau. Devin mai puțin ostili.

ADVERTISEMENT

Gemenii își dau seama că nu e important doar să fie într-un loc și să facă lucruri. Ei transmit un mesaj prin simpla lor prezență și sunt mai atenți la acest aspect. Racii primesc multe informații de la Mercur, alături de Jupiter și Neptun. Sunt cei mai conectați la planurile înalte.

Leii se dezmeticesc în legătură cu un anumit parteneriat. Mulți nativi de foc se pot dispensa de anumite drepturi financiare. Fecioarele au un punct de vedere foarte echilibrat, poate chiar fac pe mediatorii în niște conflicte, într-o legătură specială cu cineva, Aduc multă iertare.

ADVERTISEMENT

Capricornii comunică mai înțelept

Balanțele se concentrează pe rutina zilnică, pe cum se alimentează, pe ce gândesc. Mercur poate aduce vindecare în viața lor și organizare. Scorpionii simt nevoia să iubească și să ocrotească mai mult persoanele dragi. Ajută mai mult.

Săgetătorii pot avea parte de bogăție materială legată de casă. Vor fi inspirați cum să rezolve o problemă patrimonială. Lumea devine un pic mai îngăduitoare în jurul lor. Dialogurile cu cei din casă sunt fructuoase. Capricornii înțeleg mai bine unele lucruri. Comunică mai înțelept și anticipează evenimente. Deschid discuții unde oamenii se jenează. Sunt dispuși să audă adevărul.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii pun în practică anumite abilități. Mercur le aduce aminte cât de ușor puteau face anumite lucruri de care se temeau până de curând. Peștii se bazează mult pe intuiție. Văd lucrurile în pronfuzime și înțeleg altfel sensul lucrurilor. Previziunile astrologului au fost făcute pentru Canal 33.