Life

Horoscop special realizat de Mihai Voropchievici. Ce arhanghel te păzește, în funcție de zodie

10.12.2020 | 13:14
Horoscop special realizat de Mihai Voropchievici Ce arhanghel te pazeste in functie de zodie
Horoscop special realizat de Mihai Voropchievici. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

În cel mai nou horoscop realizat de Mihai Voropchievici, maestrul runelor de la Antena 3 a dezvăluit cum este influențată fiecare zodie de îngerul ei păzitor și care este arhanghelul care protejează cele 12 semne ale zodiacului.

Berbecii sunt protejați de Arhanghelul Mihail, care îi ajută să transceadă orice limitări mentale și spirituale. Taurii trebuie să învețe răbdare. Asmodael este îngerul care îi protejează pe acești nativi.

ADVERTISEMENT

Taurii de multe ori sunt consecvenți, dar au nevoie ca să creeze de răbdare multă. Ei primesc exact puterea răbdării.

Horoscop special realizat de Mihai Voropchievici: îngerul care păzește fiecare zodie

Gemenii sunt protejați de Ambriel. E un arhanghel mai năzdrăvan care ține departe toate gândurile care pot face rău, atât lor cât și celor din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Racii sunt sub protecția lui Muriel, îngerul grijii pentru ceilalți. De asta spunem că Racul este mama răniților.

Leii sunt protejați de Verchiel, îngerul puterii controlate, pentru că aceștia au foarte multă putere. Ferească Dumnezeu să dai puterea unui prost! Leul nu e prost, ci de o bunătate și corectitudine fantastică. Dar din dorința de a face dreptate, îi cam scapă mâna.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt protejate de Hamaliel, îngerul virtuții. Dacă vrei să te îndrăgostești de o Fecioară, trebuie să fii tu un virtuos. Fecioarele sunt ajutate să înțeleagă că oamenii au nevoie și de virtute pentru a reuși în viață, pentru a putea să se impună.

Scorpionii îl au pe îngerul transformării. Săgetătorii, singuri cu triplă protecție divină

Balanțele sunt protejați de îngerul dorințelor constructive, Uriel. Primesc ajutorul care ține sub control dorințele distructive.

ADVERTISEMENT

Scorpionii îl au pe Barbiel, îngerul transformării. Niciodată nu știi ce ascunde un Scorpion. Este și o zodie a compasiunii, cu toate tenebrele ei.

Săgetătorii sunt singurii care au triplă protecție. Sunt animale, calul, călărețul și au și arma. Sunt mesagerii lui Zeus, cei care trebuie să îndrepte lucrurile. Dacă le scapă săgeata, s-a dus la fix. Îl au pe Adnachiel, îngerul puterii și al iubirii.

Capricornii sunt protejați de Haniel, îngerul care le dă puterea de a percepe Divinitatea în profunzime. Au o legătură neștiută cu Dumnezeu.

Vărsătorii sunt protejați de Gabriel, iar Peștii de Barachiel, îngerul credinței. Peștii sunt zodia credinței: Nihil sine Deo.

Previziunile numerologului au fost făcute în cadrul emisiunii „Lumea nevăzută” de la Antena Stars.

 

ADVERTISEMENT