Life

Horoscop toamnă 2023. Camelia Pătrășcanu dă o veste neașteptată pentru Gemeni!

Horoscop toamnă 2023. Camelia Pătrășcanu vine cu cele mai neașteptate previziuni pentru următoarele trei luni. Ce urmează?
22.08.2023 | 11:14
Horoscop toamna 2023 Camelia Patrascanu da o veste neasteptata pentru Gemeni
Horoscop toamnă 2023, realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop toamnă 2023: Camelia Pătrășcanu face predicțiile pentru următorul anotimp, iar multe zodii vor fi luate prin surprindere.

Horoscop toamnă 2023: Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

Prin plasarea lui Marte în Balanță, până pe 11 octombrie 2023, zodie în care vor fi mai multe planete, vom fi foarte interesați de relații. Ne pasă cum ne văd ceilalți, cum să dialogăm, care sunt obligațiile noastre într-un parteneriat. Spunem lucrurile pe nume politicos, dar tranșant.

ADVERTISEMENT

Horoscop toamnă 2023. Prima jumătate a toamnei se concentrează pe ideea de parteneriat. E bine să fim mai atenți la ce transmitem, voluntar sau involuntar. Venus va intra în Fecioară din 11 octombrie și ne pune la muncă, Dezvoltăm partea plăcută din ceea ce facem. Venus va avea grijă și de sănătatea noastră. Putem găsi terapeuții potriviți, dau randamente tratamentele.

Putem salva ce poate fi salvat, la timp. Acolo unde credeam că nu se mai poate face nimic, că pierdem sănătatea, vigoare, mobilitate, Marte ne spune să luptăm, căci putem face miracole.

ADVERTISEMENT

Berbecii au o toamnă harnică, au multe lucruri de făcut. Spun exact ce vor de la omul cu care colaborează. Marte poate aduce multe discuții la început de toamnă. Totul se pune pe tapet. Dacă au de reglat lucruri ce țin de trecut e bine să o facă.

Taurii, preocupați de propriul confort

Pentru Tauri, prima parte a toamnei aduce preocupare pentru interesele lor, confortul lor. Nu colaborează decât cu persoanele pe care se pot baza. Poate funcționa munca în colaborare. Dacă deja colaborează cu cineva, au multe observații de făcut în legătură cu limitele lor. Au nevoie de un sprijin consistent pentru a rezolva lucrurile.

ADVERTISEMENT

Horoscop toamnă 2023. Pentru Gemeni, prima parte a toamnei poate aduce încă voiaje și călătorii. Își pot schimba agenda de vacanță de la o zi la alta. Unele discuții pe care le poartă pot fi legate de activitate sau de bani. De la jumătatea lui octombrie, își știu mai bine interesul. Nu sunt atrași de ce e mai provocator și mai bănos.

Racii sunt preocupați de bani. Pot simți după 10 octombrie că mai au de învățat ceva pentru a ajunge acolo unde lucrurile sunt plăcute sau ușoare. Sunt foarte dibaci, își bagă nasul în toate. Pot face multe lucruri bune.

ADVERTISEMENT

Pentru Lei, în special după 10 octombrie, intră într-o perioadă fastă din punct de vedere financiar. E bine să fie preocupați de muncă, să fie conștiincioși. Au inspirație cum să fie eficienți financiar. Cer sfaturi și le primesc de urgență. Își impun voința sau fac legea în cămin. Finalul de toamnă îi găsește veseli și inspirați.

Fecioarele își reîncarcă bateriile în septembrie

Fecioarele sunt mai reflexive în septembrie, au nevoie să își încarce bateriile. Dacă au avut grijă de ele la final de vară, luna octombrie va aduce energie, chef de lucru. Sunt concentrate pe interes, pe câștig, pe punerea în valoare a atuurilor lor, a dibăciilor lor. Finalul de toamnă le găsește mai mult în casă. Chiar dacă au chef de ducă, cam sunt țintuite locului.

Horoscop toamnă 2023. Pentru Balanțe, luna septembrie poate fi dedicată prietenilor sau reconectării cu alții. Sunt un pulsar și emit energie, atrag atenția. În octombrie, fac un pas înapoi. Se ocupă de problemele lor, au multe lucruri la care să se gândească. Pot cheltui, de nevoie mai mult, pentru casă, dar cu zgârcenie și atenție.

Scorpionii sunt preocupați de carieră în septembrie. Știu ce au de făcut, ei dirijează lucrurile. Trebuie să știe să fie liberi. Obțin rezultate în urma activității lor. Sunt populari pentru lucrurile pe care le fac. Sunt harnici, eficienți, implicați. E bine să fie atenți la început de octombrie la sănătate.

Săgetătorii au un septembrie călător ori aducător de vești de departe. În octombrie, întâlnirile cu superiorii dau roade. Își iau energie din felul în care oamenii reacționează la acțiunile lor. Trebuie să fie atenți la sănătate, să vadă ce e toxic în obiceiurile lor, în stilul lor de viață Finalul de toamnă îi prinde foarte energici.

Horoscop toamnă 2023. Vărsătorii devin populari

Capricornii au un început de toamnă concentrat pe felul în care partenerul răspunde la semnalele lor. Au multe lucruri la care să se gândească, dar nu le ies lucrurile dacă nu sunt înțeleși și sprijiniți.

Horoscop toamnă 2023. Vărsătorii au un început de toamnă cu interacțiuni, întâlniri și popularitate. Fac lucruri pe înțelesul celorlalți. Până spre mijlocul lui octombrie pot primi multe invitații ce implică drumuri, aranjamente, planuri. Pot iniția niște proiecte cu desfășurare pe termen lung.

Pentru Pești, septembrie aduce muncă, multă implicare și interes. În octombrie pot fi apreciați pentru ce fac. Adevărul e că se și dau mult peste cap. În noiembrie, planurile sunt mai mari și mai ambițioase, iar toamna se încheie pentru ei cu proiecte pentru anii următori. Pentru alte previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

ADVERTISEMENT