News

Horoscop Urania pentru săptămâna 11-17 mai! Vărsătorii sunt în negocieri

10.05.2019 | 14:26
Horoscop Urania pentru saptamana 1117 mai Varsatorii sunt in negocieri

Potrivit horoscopului prezentat de Urania, în săptămâna 11-17 mai se anunță o perioadă plină de peripeții, de suișuri și coborâșuri pentru fiecare zodie. De altfel, toate sunt precum este și viața… când sus, când jos… Totul este ca atunci când ești jos să ai puterea să privești în sus. Hai să vedem ce spune Urania despre asta!

Horoscop Urania pentru săptămâna 11 – 17 mai

În săptămâna 11 – 17 mai se anunță, de asemenea, pe lângă unele situații mai puțin plăcute, și bună dispoziție, și entuziasm, și „soare” pentru câteva semne ale zodiacului european. Vizați de astrolog sunt nativii zodiei Berbec, care vor avea o săptămână minunată. Au dorința de afirmare în plan creativ, ludic și sportiv, iar afectivitatea lor este intensă. Vărsătorii vor fi în mari negocieri, Taurii au vigoare, Balanțele au probleme de sănătate…

Horoscop Urania pentru săptămâna 11-17 mai! Vărsătorii sunt în negocieri!
Vărsătorii sunt în negocieri!

Berbec

Între 12 și 14 mai, să vă așteptați la noi obligații la locul de muncă, împăcări cu un om drag din trecutul vostru și atenuarea disputelor cu alții. Între 14 și 17, totul intră într-o notă dinamică. Se anunță ieșiri, relaxare, iar atenția celor din jur, dar și a voastră, se îndreaptă numai spre… voi înșivă!

Taur

Pentru Tauri vine o săptămână viguroasă. Între 11 și 12 mai, nativii acestei zodii au o atitudine fermă în legătură cu treburile familiale. La finalul intervalului, în special nopțile, adormiți greu și picați pe gânduri în căutarea echilibrului. Sunteți detașați de problemele pe care le aveți și evitați orice dispută.

Gemeni

Între 11 și 12 sunteți autoritari cu cei din jur. Doriți să vă afirmați, așa că aveți pornirea de a epata prin orice lucru pe care îl faceți. Se anunță o situație pentru care trebuie să vă pregătiți.

Rac

Nativii zodiei vor avea un început de săptămână în care le-ar trebui multă concentrare și limpezime în gânduri, căci urmează să luați decizii. La mijlocul săptămânii, Racii sunt dispuși să își piardă timpul cu discuții… gratuite! Pierdere de timp…

Leu

În prima parte a săptămânii, Luna va tranzita zodia Leu, ceea ce înseamnă că le va da nativilor un imbold în casa I, cea a energiei, ambiției, voinței, forței fizice și, îndeosebi, puterii psihice. Spre sfârșitul intervalului, este recomandat să administrați cu grijă banii, căci se anunță un eveniment în viața voastră.

Fecioară

Fecioarele nu vor avea parte de momente interesante în prima parte a săptămânii. Luna va trece prin semnul Fecioarei, dând nativilor spor și echilibru, stabilitate psihică și fizică. Totodată, noul context astral va implica și relațiile afective, care vor trece, atenție mare!, prin stări de spirit și comportamente extreme.

Balanță

La început de săptămână, Balanțele vor avea câteva întâlniri. Se prevăd și mici probleme de sănătate. Aveți mare grijă de acest aspect! Încercați să vă puneți pe primul loc măcar puțintel… În a doua jumătate a săptămânii Luna străbate semnul Balanței, ceea ce înseamnă că le va insufla nativilor care aparțin semnului zodiacal o stare mai relaxată.

Scorpion

Primele zile ale săptămânii vor fi pline… De tensiuni! Care vor fi create chiar de voi! Sunteți cam orgolioși și plini de mândrie. Spre final de săptămână vă desfășurați activitățile în compania unor persoane care vă detensionează, prilej pentru care veți cultiva relațiile cu ei.

Săgetător

În prima parte a săptămânii se anunță idei, planuri de ascensiune, succes și împlinire profesională. La mijlocul intervalului se anunță o etapă judiciară, în care sarcinile profesionale necesită atenție mare ca să fie corect duse la sfârșit.

Capricorn

Capricornii nu vor avea un început de săptămână excelent, dar nici deplorabil. Nu „sare în ochi” nimic extraordinar în ceea ce privește activitatea astrelor. De altfel, poziția pe care o aveți în propria viață pare neutră, motiv pentru care ar fi nevoie de ceva care să vă facă să simțiți că trăiți.

Vărsător

Prima parte a săptămânii poate fi comparata cu o oală sub presiune, căci se anunță orgolii în contextul unor relații parteneriale, negocieri și dialoguri. La mijlocul intervalului depuneți mult efort pentru a administra cât mai bine totul, căci voi sunteți creierul familiei și le țineți pe toate în spate.

Pești

Pentru Pești se anunță orgoliu profesional manifestat „pe față” ori necesitatea de a face apel la valorile personale care vă definesc pe voi înșivă, fiecare în parte. La finalul săptămânii există posibilitatea de a aborda corect, deschis și firesc orice subiect cu rezultate notabile.