Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 16 – 22 ianuarie 2021. Perioadă plină de încercări pentru zodii

15.01.2021 | 17:37
Horoscop Urania pentru saptamana 16  22 ianuarie 2021 Perioada plina de incercari pentru zodii
ADVERTISEMENT

Urania a aflat care sunt previziunile astrologice pentru intervalul 16 – 22 ianuarie 2021, renumitul astrolog fiind de părere că semnele zodiacale se vor confrunta cu totul felul de evenimente, unii nativi având decizii grele de luat. 

De asemenea, cunoscutul astrolog de la libertatea.ro mai anunță că persoanele născute în zodia Vărsător vor avea parte de câteva mici neplăceri, în timp ce nativul Leu se bucură de noroc și timp petrecut alături de partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru fiecare zodie sunt relatate în rândurile de mai jos. Urania îți spune cine sunt nativii care trebuie să fie mai atenți la sănătate, dar și cine are parte de o săptămână pe cinste din mai multe puncte de vedere.

Horoscop Urania pentru intervalul 16 – 22 ianuarie 2021, pentru toți nativii

Berbec

Scapă de stres și neliniște în weekend pentru a te concentra la adevăratele probleme. Mobilizarea și ambiția te vor ajuta să te axezi mai mult pe proiecte și partea de muncă. Soarele care va intra în zodia Vărsătorului pe 19 ianuarie va oferi acestui nativ relații mai bune cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

Taur

Dialoguri plăcute și relații de armonie cu ceilalți. Agitație, neliniște sau tensiune interioară din cauza unei probleme de ordin medical. Spre finalul intervalului astrologic se anunță sensibilitate și receptivitate la provocările ieșite în calea ta.

Gemeni

Laude și reușite publice, în timp ce relațiile cu amicii tind să nască unele controverse. Imaginație, curaj și talent, perfecte pentru a pune în aplicare unele idei care pot stârni admirație. Intuiția îți poate schimba atitudinea față de cineva sau îți complet mentalitatea.

ADVERTISEMENT

Rac

Sensibilitate și dorință de a învăța ceva nou, în weekend. Săptămâna următoare vine cu impuls, dar și cu efortul de a duce la capăt unele sarcini. Surprize și informații noi legat de o chestiune materială. Se anunță răsturnări de situație greu de anticipat.

Leu

Mici atenții și gesturi amabile din partea cuiva. Controverse și critici acide legat de diferențele de părere, se pot termina destul de prost. Evoluții surpriză și neașteptate din partea partenerului de viață aduse de Soarele care va intra în Vărsător. Ies la iveală unele adevăruri.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Bunăvoință și dorință de înțelegere și cooperare, acasă și la serviciu. Parcurs dificil cu instituțiile statului, dar și cu oamenii de la ghișeu. Imprudențele și excesele de orice fel pot alimenta starea interioară a nativului. Se cere control legat de sănătate.

Balanță

Relațiile de afaceri sunt puțin încordate perioada asta, partenerii ar putea avea senzația că sunt controlați. Schimbări și perspective noi legat de sentimente și viața alături de partenerul de viață. Context bun prin bogăția de idei și soluții artistice.

Scorpion

Satisfacție sufletească, liniște și pace interioară datorită evenimentelor din ultimele zile. Stresul și oboseala își spun cuvântul la locul de muncă. Există tendința de a spune verde în față tot ce crezi. Sunt șanse mari să vezi lucrurile într-o lumină nouă în viața de familie.

Săgetător

Relații armonioase și stare de bine, acasă. Dispute între părinți și copii, nerăbdare și agitație legat de timpul limitat. Informații noi și cursuri care au menirea de a-l dezvolta pe nativ emoțional și mental. Decizii importante legat de statul profesional.

Capricorn

Dialoguri, vești bune și liniște interioară. Vizite sau întâlniri care îi pot destinde pe nativi. Nu prea ai chef de activitățile casnice și asta se vede cu ochiul liber. După 1 februarie, cinci planete îi vor da un impuls real, major legat de bani și carieră. Evenimente bruște și situații fără logică.

Vărsător

Mici avantaje din punct de vedere bănesc. Nu este indicat luarea unor decizii după certuri sau discuții controversate. După 18 ianuarie ești în formă maximă, îți poți reface toate forțele. Noi perspective și provocări existențiale, dar și presiuni din partea unui rude.

Pești

Comportament înțelept și tolerant față de ceilalți. Alertă cu privire la unele datorii și facturi cu care ai rămas în urmă. Află mai multe despre tine, dar și cum ești plasat față de familie și prieteni. Conflict sau presimțire legat de o situație care va scoate la iveală unele lucruri.

ADVERTISEMENT