Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 21 – 27 ianuarie 2023. Provocări mari pentru Rac

Horoscop Urania pentru săptămâna 21 – 27 ianuarie 2023. Nativul Rac va avea parte de mari provocări. Ce se întâmplă cu restul zodiilor?
20.01.2023 | 14:02
Horoscop Urania pentru saptamana 21  27 ianuarie 2023 Provocari mari pentru Rac
Horoscop Urania pentru săptămâna 21 – 27 ianuarie 2023. Sursa foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Urania a prezentat horoscopul pentru săptămâna 21 – 27 ianuarie 2023. Se anunță conflicte și provocări pentru unele semne zodiacale.

Horoscop Urania pentru săptămâna 21 – 27 ianuarie 2023. Ce se întâmplă cu nativii

Berbec

Luna Nouă în Vărsător poate provoca schimbări în relațiile de prietenie ale acestor nativi. S-ar putea să existe probleme și în comunicarea cu oamenii apropiați.

ADVERTISEMENT

Pot avea loc și întâlniri plăcute pentru Berbeci, care vor avea discuții cu persoane speciale. Luna care străbate zodia Berbec le va da acestor semne zodiacale energie, așa că se vor implica în diverse activități utile.

Astrologul Urania îi îndeamnă pe acești nativi să fie atenți la dialogurile cu persoanele întâlnite ocazional, astfel încât să nu aibă parte de dezinformări.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii vor avea parte de provocări la locul de muncă și vor fi nevoiți să fie foarte atenți, mai ales că vor fi observați cu grijă de superiori.

Pot apărea situații neprevăzute, iar acestea pot afecta imaginea sau credibilitatea Taurilor dacă nu vor fi atenți și nu le vor gestiona cu diplomație. Relațiile de prietenie le vor aduce bucurie acestor nativi.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Luna Nouă în Vărsător va provoca un eveniment care le va schimba anumite concepții despre lume și viață, dar și unele convingeri.

Un conflict verbal sau o greșeală de exprimare, de conținut, de intenție sau de formulare le-ar putea aduce sancțiuni nativilor Gemeni.

ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologul Urania anunță o etapă liniștită în plan profesional între 23 și 25 ianuarie.

Rac

Se vor face cu greu înțeleși și se lovesc de atitudinea fermă a unor parteneri de dialog. Vor fi nevoiți să abordeze problemele în alt fel. Ar putea avea loc un eveniment care schimbă datele unei probleme financiare mai vechi.

Racii sunt sfătuiți să nu ia decizii cu privire la pornirea unei afaceri sau a unei investiții. Viața profesională este plină de provocări, iar acești nativi vor fi solicitați.

Leu

Pot apărea mici probleme de sănătate la începutul intervalului. Luna Nouă în Vărsător va provoca răsturnări de situație, iar impactul acestora va fi resimțit într-un mod neplăcut de Lei.

Pot apărea tensiuni și în relațiile cu prietenii. Ar putea să existe și posibile conflicte cu colaboratorii.

Fecioară

Fecioarele vor încerca să-și păstreze calmul în situații care nu sunt corecte pentru ele sau care nu le mulțumesc. Vor apărea și mici probleme de sănătate, așa că sunt nevoiți să reducă eforturile fizice și psihice.

E important pentru aceste zodii să se odihnească și să renunțe la activitățile care ar putea reprezenta factori de risc. Este posibil să apară un eveniment neplăcut la locul de muncă, cum ar fi un conflict sau o situație neprevăzută.

Horoscopul complet pentru săptămâna 21 – 27 ianuarie 2023, prezentat de Urania, poate fi citit numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT