Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 30 aprilie – 6 mai 2022. Racii își valorifică abilitățile înnăscute

Horoscop Urania pentru săptămâna 30 aprilie – 6 mai 2022. Este o perioadă bună pentru Raci, deoarece reușesc să își valorifice abilitățile înnăscute.
29.04.2022 | 13:41
Horoscop Urania pentru saptamana 30 aprilie  6 mai 2022 Racii isi valorifica abilitatile innascute
Horoscop Urania pentru săptămâna 30 aprilie – 6 mai 2022. Foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Astrologul Urania transmite că în săptămâna 30 aprilie – 6 mai 2022, zodiile trebuie să fie atente la schimbările care au loc în interiorul lor, dar și în exterior.

Horoscop Urania pentru săptămâna 30 aprilie – 6 mai 2022

Unii nativi pot avea idei potrivnice, unele legate de bani, în timp ce alții văd oportunități de a-și schimba viața.

ADVERTISEMENT

Berbec

Schimbul de idei și informații va fi favorizat de acest tranzit al planetei Mercur printr-o casă a comunicării, ceea ce va înlesni dialogurile.

Taur

Taurii vor fi obligați să țină cont de mesajele astrale ale momentului, să le analizeze și să construiască ipoteze de viață din perspectiva unei eventuale modificări a modului lor de viață.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Posibilă „jenă” financiară sau atitudine ostilă ideii de a cheltui. Se va menține activă și protectivă influența celor trei planete în tranzit prin sectorul funcției, al imaginii, al succesului; posibile salturi spectaculoase în relația nativilor cu publicul.

Rac

Luna va traversa zodia Racului și se va plasa în casa I a personalității, fiindu-le de un real folos celor despre care vorbim acum prin felul în care li se va permite să-și valorifice abilitățile înnăscute (delicatețe, sensibilitate, empatie).

ADVERTISEMENT

Leu

Mercur va permite înmulțirea relațiilor prin noi cunoștințe, prin aderarea la grupuri de persoane reunite prin interese, activități și pasiuni comune care îi vor permite unui Leu să se afirme, să se bucure de un schimb real de idei, de impresii și de valori sociale.

Fecioara

Micul Benefic va oferi oportunități pentru a acționa într-un anume fel, dar va presăra și tot felul de impedimente care ar putea complica o mediere (negociere, înțelegere) prin grabă, insuficienta asimilare a documentației aferente, superficialitate, neatenție.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru săptămâna 30 aprilie – 6 mai 2022 ale astrologului Urania pot fi citite numai pe Libertatea.

ADVERTISEMENT