Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2022. Racii vor să-și corecteze imaginea

Horoscop Urania pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2022. Urmează o perioadă în care zodiile își vor redescoperi sinele interior. Racii, de exemplu, vor să-și corecteze imaginea față de ceilalți.
29.07.2022 | 15:13
Horoscop Urania pentru saptamana 30 iulie5 august 2022 Racii vor sasi corecteze imaginea
Horoscop Urania. Previziuni pentru 30 iulie-5 august 2022. Sursa foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

FANATIK vă transmite horoscopul Urania pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2022. Zodiile vor face eforturi pentru a fi mai echilibrate în viață și pentru a se redescoperi.

Horoscop Urania pentru următoarele 7 zile

Unii nativi se vor simți entuziasmați, iar alții prea epuizați din cauza muncii, în următoarele 7 zile. Iată în rândurile următoare horoscopul integral.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii vor fi concentrați pe familie și pe muncă în intervalul 30 iulie-5 august 2022. Vor crea o legătură mai strânsă cu copiii cei ce sunt părinți.

În plan financiar se prevăd relații mai puțin eficiente, așa că mare atenție! Spiritele s-ar putea agita tocmai din prea multă politețe/amabilitate.

ADVERTISEMENT

Taur

Contradicții personale pentru nativii Taur. Pe 30 iulie se va întâmpla ceva miraculos în casa lor. Vor face și multă analiză interioară până la finalul celor 7 zile.

Vor evalua mai profund o serie de relații din trecut. La un moment dat, vor avea și o atitudine mai rezervată față de anumite persoane care nu le dau o stare prea bună.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor da dovadă de multă încredere, orgoliu și vor avea inițiative pe anumite planuri. Vor face multe lucruri pe acasă și vor da dovadă de multă hărnicie.

În plan sentimental se va întâmpla o ruptură de trecut și posibil o ruptură chiar de partener/ă. S-ar putea instala dezamăgirile amoroase.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii vor discuta despre bani, în principal despre salariu, la locul de muncă. Atitudinea lor îi va intimida pe colegi. După 30 iulie se vor ivi situații neplăcute.

Se prevăd unele probleme personale, deplasări în teritoriu pentru a planifica o afacere. Trebuie multă precizie și multă răbdare pentru a rezolva totul cu calm.

Acești nativi sunt și foarte preocupați de imaginea de sine. Vor dori să nu mai fie priviți altfel de către cei din jurul lor și să corecteze situația. Nu se știe dacă le va reuși.

Leu

Leii vor avea o stare de bine, mai ales că se află în perioada Luna Nouă în Leu. Posibil și un conflict cu colaboratorii de la locul de muncă.

Pentru a evita discuțiile aprinse este nevoie de regăsirea echilibrului interior. De altfel, este bine și să nu se dea curs lucrurilor care creează tensiune.

Fecioară

Vor fi foarte prudente în acțiunile lor. Jupiter va intra într-o mișcare retrogradă pentru 30 de zile. Această situație le-ar putea da puțin planurile peste cap.

Vor fi foarte preocupate față de o temă complicată. Între 4 august și 5 august vor avea șanse de comunicare și învățare, care nu trebuie ignorate. Atenție la ce se va întâmpla pe 1 august!

Restul horoscopului pentru săptămâna 30 iulie -5 august 2022 poate fi citit pe Libertatea.

ADVERTISEMENT