Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 5 februarie – 11 februarie 2022. Gemenii se ceartă cu prieteni apropiați

Urania a realizat horoscopul pentru săptămâna 5 februarie – 11 februarie 2022. Aflați ce previziuni a făcut cunoscutul astrolog pentru această perioadă.
04.02.2022 | 13:53
Horoscop Urania pentru saptamana 5 februarie  11 februarie 2022 Gemenii se cearta cu prieteni apropiati
Horoscop Urania pentru săptămâna 5 februarie – 11 februarie 2022. Sursă foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog de la Libertatea a anunțat ce se va întâmpla cu fiecare zodie în următoarea perioadă.

Pentru o parte dintre nativi urmează zile dificile. Unii trebuie să repare greșeli din trecut, alții sunt sfătuiți să stea departe de bârfe.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 5 februarie – 11 februarie 2022. Gemenii se ceartă cu prieteni apropiați

Berbec

În primele două zile, Berbecii se vor mobiliza și vor rezolva tot felul de probleme. Sunt sfătuiți să se gândească foarte bine la deciziile le care le iau. Între 7 februarie și 9 februarie, aceștia trebuie să înțeleagă foarte bine situația în care se află și să repare unele greșeli, altfel ar putea să aibă probleme financiare.

În următoarele două zile, pot să apară probleme legate de comunicare, iar reacția lor ar putea să fie nejustificată.

ADVERTISEMENT

Taur

Între 5 februarie și 7 februarie, nativii Taur vor avea reacții disproporționate față de unele lucruri care îi deranjează. Este o perioadă foarte bună pentru ca aceștia să ia decizii interioare amânate. Sunt destul de preocupați de carieră, afirmare, progres social.

În următoarea perioadă, nativii zodiei dau dovadă de stabilitate fizică și psihică, iau decizii echilibrate. În ultimele zile trebuie să fie foarte atenți la bani. Dacă nu iau decizii corecte vor avea de suferit.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Urmează câteva zile dificile. Gemenii sunt tentați să reacționeze destul de dur. Îi supără lucruri minore și nu este exclus să aibă discuții aprinse. Vor lua decizii bune din punct de vedete financiar. Între 7 februarie și 9 februarie, au o stabilitate organică și vor putea munci destul de mult. Fac față fără probleme stresului.

În ultimele zile ale acestei perioade, Gemenii dau dovadă de subtilitate, poate și diplomație, reușind să gestioneze foarte bine unele situații delicate. Sunt totuși prea vorbăreți și pot comite gafe.

ADVERTISEMENT

Rac

Între 5 februarie și 7 februarie au multe de rezolvat în plan profesional. Nu vor putea evita discuțiile cu colegii. Este posibil să apară atacuri, controverse în cazul acelora care au funcții.

În următoarele zile, ar trebui să aibă o atitudine echilibrată pentru a salva o relație de prietenie. Următoarele zile pot fi ușor mai dificile. Nativii zodiei se vor concentra mai greu și s-ar putea să nu vadă soluțiile la problemele care îi macină.

Leu

În perioada 5 februarie – 7 februarie, Leii ar putea să aibă mici probleme din cauza convingerilor pe care le au. Încearcă să convingă unele persoane să le accepte ideile, dar s-ar putea să afle că își pun mintea cu persoane care nu merită.

Urmează o perioadă de calm în care vor știi cum să reacționeze în fața unor situații speciale. În ultimele zile, nativii zodiei sunt sfătuiți să evite bârfele sau discuțiile fără sens.

Fecioară

Îi preocupă chestiuni legate de bunuri, bani ce nu prea pot fi rezolvate. Ar trebui să fie evitate întâlnirile cu alte persoane preocupate de același subiect. Discuțiile cu persoanele apropiate s-ar putea să fie puțin mai raționale. Următoarele zile sunt preocupați de lucruri importante. Împlinire personală, mod de viață, renunțări la obiceiuri vechi.

Între 9 februarie și 11 februarie aceștia se pot confrunta cu situații neplăcute. Calomnii, bârfe.

Citește horoscopul complet realizat de astrologul Urania, pentru fiecare zodie, pe libertatea.ro. 

ADVERTISEMENT