Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 6-12 mai. Gemenii intră în conflicte

Horoscop realizat de Urania pentru săptămâna 6-12 mai. Are un loc un fenomen astral cu impact asupra nativilor zodiacului.
05.05.2023 | 14:09
Horoscop Urania pentru saptamana 612 mai Gemenii intra in conflicte
Horoscop Urania pentru 6-12 mai 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 6-12 mai 2023. Are un loc un fenomen astral care influențează viața zodiilor. Unii încearcă să facă progrese în carieră, în timp ce alții pot intra în conflicte de tot felul.

Horscop Urania pentru săptămâna 6-12 mai 2023

Bine-cunoscutul horoscop realizat de Urania îi avertizează pe nativi și în această săptămână. Luna intră în zodia Vărsătorului, ceea ce afectează cursul normal al lucrurilor pentru reprezentanții zodiacului.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecul își bate capul cu probleme care țin de meseria sa. Vrea să devină mai bun în ceea ce face. Dă dovadă de ambiție și își dorește să demonstreze că merită să fie privit drept o persoană competentă. Venus în Rac îl împinge să fie dedicat familie.

Taur

Taurul nu se abate sub nicio formă în relațiile cu cei din jur. Cu toate că uneori are tendința să ia o pauză de la viața agitată de zi cu zi, nimic nu-l poate face să se abată de la granițele pe care și le-a impus de unul singur. Asta i-ar putea deruta pe cei cu care intră în contact.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Pentru Gemeni izbucnesc conflicte. În horoscop, Urania i-a avertizat că pot apărea tot felul de situații incomode la baza cărora se află antipatii. Disputele se nasc din tot felul de subiecte, dar care au importanță pentru părțile implicate.

Poate fi vorba despre religie, cultură,  spiritualitate, morală, justiție și multe altele la care nici nu se gândesc. Gemenii au tendința să răstălmăcească sensul afirmațiilor, iar acest lucru le va complica și mai mult viața.

ADVERTISEMENT

Racii iau măsuri

Rac

În această săptămână, Racii un piciorul în prag. Nu mai suportă sub nicio formă abuzurile și vrea să oprească toate lucrurile incorecte care țin de chestiuni administrative. Poate fi vorba despre proceduri salariale.

Leu

Leu se ocupă, la rândul lui, de familie și de casă. Însă, preponderent, starea lui nu este bună. Nativii acestei zodii sunt măcinați de îndoieli și de resentimente care nu au dispărut odată cu trecerea timpului așa cum se așteptau.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele întâmpină dificultăți în ceea ce privește comunicarea. Este nevoie ca acești nativi să-ți facă ordine în documente și să-și găsească tot curajul de care au nevoie pentru a se ocupa de proceduri administrative.

Continuarea previziunilor se găsește doar pe libertatea.ro. Află ce a scris Urania în horoscop pentru Scorpion, Săgetător și Vărsător. Nativii zodiei Pești, de pildă, află vești care le vor da peste cap planurile.

 

ADVERTISEMENT