News
notix pixel id

Horoscop zilnic, 6 august! Berbecul poate transforma o zi mohorâtă, într-una senină!

05.08.2019 | 15:20
Horoscop 6 august

FANATIK vă aduce horoscopul zilei de 6 august. Multe dintrezodii se confruntă cu încercri care mai de care, dar Berbecul este campion! Doar de el depinde însă cum va fi ziua lui: fericită sau plină de regrete?

Berbec

Nativul Berbec are o zi dificilă, care s-ar putea transforma într-una foarte frumoasă Depinde doar de nativ și despre modul cum acționează. S-ar putea trezi cu un partener de viață sau cu un mare regret. Așadar, ia atitudine și fă primul pas, ca să nu regreți mai târziu.

Taur

Taurii sunt predispuși la accidente, așadar nu este bine să se aventureze acolo unde nu se pricep, deoarece situația ar putea scăpa de sub control oricând! Nativul merge pe gheață subțire și din punct de vedere sentimental. Este posibil să reia o relație eșuată, cu speranța că de data aceasta se va termina altfel.

Horoscop 6 august
Horoscop 6 august

Gemeni

Gemenii simt o atracție irezistibilă pentru o persoană pe care abia au cunoscut-o. E ceva misterios la mijloc, care îi atrage pe nativii din această zodie ca un magnet și le pune inima pe jar. Cei care au o relație stabilă ar face bine să renunțe la idei.

Rac

Nativii Rac sunt la răscruce de drum. Nu știu încotro s-o apuce, dar ce trebuie să facă este să se gândească foarte bine ce decizie iau. Trebuie să-și asculte instinctul, mai ales dacă este vorba despre o problemă care implică sentimente față de o persoană pe care o admiri de ceva timp.

Leu

Leii vor avea o zi productivă, cu succese pe toate linia. Este unul din acele momente în care toate merg ca pe roate, iar astrele se aliniază pentru a aduce liniște și entuziasm. Profită de aceste clipe senine pentru a-ți pune ordine în gânduri, dar nu uita să te pregătești din timp pentru următoarele etape din viață. Lucrurile nu vor fi mereu atât de roz.

Fecioară

Fecioarele riscă astăzi, mai ales pe plan sentimental. Mesaje ce par a fi nevinovate, priviri pline de înțeles, dar și zâmbete complice sunt îndreptate către o persoană care le-a pus inima pe jar, asta deși nu e nici locul și nici momentul potrivit.

Balanţă

Balanțele ar putea avea parte de un succes neașteptat pe plan profesional. Uneori, norocul pică din cer, iar în doar câteva clipe viața li s-ar putea schimba la 180 de grade. Fii cu ochii în patru și nu refuza nicio provocare sau întâlnire, nici nu știi de unde ar putea veni o ocazie unică.

Scorpion

Scorpionii care au trecut prin experiențe dureroase simt nevoia unui bilanț. Poate că cei din jur nu vor înțelege acest pas înapoi, însă o perioadă de liniște este absolut necesară. Mai bine să amâni deciziile importante, până afli ce îți dorești cu adevărat, decât să te arunci înainte, în necunoscut, fără a ști unde vrei să ajungi. Pune-te pe primul plan și uită de gura lumii. Nu te-a ajutat și nu te va ajuta niciodată.

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte productivi. Nu numai că duc la bun sfârşit foarte multe sarcini şi proiecte începute, dar au de luat decizii extrem de importante care le vor aduce, în viitor, foarte multe satisfacţii.

Capricorn

Capricornii au o zi plină de surrize neplăcute. Stai departe de discuțiile importante de la serviciu, mai ales dacă ești angajat recent, deoarece colegii te-ar putea privi ciudat, iar vorbele se răspândesc imediat. Nu vrei să te eticheteze cineva drept bârfitor!

Vărsător

Vărsătorul va fi pus fața în față cu o provocare. Un cunoscut va veni să ceară bani, pe care nu i-ați mai putea vedea o bună perioadă de timp. Trebuie să găsiți curajul să spuneți ”nu”, indiferent cât de tentat ați fi să-l ajutați. Aveți grijă când vă urcați la volan!

Pești

Peștii sunt puși în situații care mai de care mai complicate, însă se vor strecura ușor și vor ieși la mal și de data aceasta. Este posibil să faceți o călătorie foarte lungă cu mașina!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri