News

Horoscop zilnic, 6 iulie! Peștii sunt în pericol de faliment!

05.07.2019 | 19:43
Horoscop zilnic 6 iulie Pestii sunt in pericol de faliment

FANATIK vă aduce horoscopul pentru ziua de 6 iulie! Multe dintre zodii se bucură de momente frumoase din viața lor, însă sunt unele pe care le paște pericole mari. Peștii, de exemplu, sunt la un pas de faliment, dacă se hotărăsc să împrumute bani pentru a pleca într-o călătorie exotică.

Așa arată horoscopul zilei de 6 iulie

Berbec

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Berbecului încep să se gândească la viitor și chiar sunt în căutarea unui partener de viață, dacă nu l-au întâlnit încă. Este posibil să găsiți la o petrecere o fostă cunoștință pentru care ați făcut o pasiune în trecut, însă nu i-ați spus-o niciodată. Acum este momentul!

Taur

Taurul trece prin momente dificile la locul de muncă, unde este posibil să izbucnească o ceartă de zile mari. Trebuie să îți mențineții calmul, pentru a nu spune lucruri pe care să le regreți mai târziu. Poate ar trebui să îți cautați un alt loc de muncă, unde să fii apreciat la adevărata ta valoare.

Horoscop 6 iulie
Horoscop 6 iulie

Gemeni

Gemenii trebuie să demonstreze că sunt vrednici de visele și ambițiile lor. Trebuie să lase în urmă micile răutăți întâmpinate pe traseu și să-și vadă de drumul lor cu tact și cu ambiție. La un moment dat, vei reuși să ajungi acolo unde ți-ai propus.

Rac

Racul exagerează astăzi cu bunătatea. Trebuie să înveți să mai spui și nu, indiferent cât de bun prieten ți-ar fi cel care îți cere ajutorul. Nu mai ai timp deloc pentru tine, iar familia deja te privește ciudat, deoarece ești mereu pe drumuri pentru a-i ajuta pe alții!

Leu

Nativii din Leu vor avea, astăzi, o zi extrem de încărcată. Gândiţi-vă foarte bine la tot ceea ce aveţi de făcut şi încercaţi să le luaţi pe rând. Dacă veţi încerca să le rezolvaţi pe toate odată, nu veţi reuşi şi nu veţi face altceva decât să vă enervaţi. Veţi avea timp şi pentru voi doar dacă vă veţi calma şi veţi reuşi să rezolvaţi toate sarcinile acestei zile. Vă veţi considera inclusiv puţin nedreptăţiţi, însă mulţi oameni se bazează pe voi, la fel ca întotdeauna.

Fecioară

Nativii din Fecioară sunt sfătuiţi, astăzi, să ţinească cât mai sus. Nu vă mulţumiţi cu puţinul primit şi veţi descoperi că, dacă sunteţi insistenţi şi veţi dovedi că sunteţi în stare, aţi putea obţine rezultate uriaşe. Astrele vă recomandă, astăzi, să vă relaxaţi, însă nu prin activităţi care implică foarte multă mişcare. Starea de bine se va instala odată ce veţi fi complet relaxaţi şi pregătiţi pentru zilele ce vor urma.

Balanţă

Balanțele se bucură de o perioadă de calm, când pot să-și pună ordine în viață și să ia decizii foarte importante pentru ei. Pot, de asemenea, să pună la unct un plan de afaceri care le va aduce liniștea din punct de vedere material. O ieșire în oraș vă va ajuta să vă vină idei proaspete.

Scorpion

Scorpionul s-a cam săturat să ajute în stânga și-n dreapta. Se hotărăște să le mai arate și undița celor care îi tot cer ajutorul. Trebuie să fii corect și să le spui în față exact ce te doare, pentru că altfel vei rămâne umbrela lor pentru vreme rea, însă nu se știe dac reciproca este valabilă.

Săgetător

Săgetătorii încep ziua cu un entuziasm surprinzător, doar pentru a o termina într-o avalanșă de emoții. Asaltați cu mesaje și declarații de dragoste – toate însoțite de tăceri stânjenitoare – nativii din Săgetător vor fi nevoiți să clarifice anumite lucruri, chiar dacă vor lăsa în urma lor inimi rănite. Un zâmbet de politețe nu va rezolva situația, mai ales dacă persoana respectivă a prins sentimente.

Capricorn

Astăzi, Capricorii trebuie să ia decizii foarte importante. Există o mare probabilitate ca sâmbătă să apară momentul de cotitură în destinul vostru personal. Poate că veți termina o poveste de lungă de dragoste sau, dimpotrivă, veți începe o relație serioasă. Este important să simțiți și să înțelegeți că totul depinde de voi. Spre seară, relaxaţi-vă cu un film sau o carte bună.

Vărsător

Vărsătorii visează azi cu ochii deschiși. Intraţi în lumea fanteziilor, dau cu piciorele pe pământ. Cineva o să aibă mare nevoie de sfatul vostru într-o problemă serioasă, aşa că trebuie să fiţi extrem de atenţi şi obiectivi. Un prieten sau o rudă împreună cu care aveţi o afacere vă va spune că lucrurile nu stau prea bine din punct de vedere financiar şi că este nevoie de un plan de salvare, iar asta vă va scoate rapid din visare.

Pești

Peştii au nevoie de o schimbare radicală! Simt nevoia să facă o călătorie exotică. Înainte de a pleca în aventură, gândiți-vă la consecințe. S-ar putea ca această călătorie să vă coste foarte mult sau să vă ducă la faliment. Dacă sunteţi singuri, reţelele de socializare v-ar putea ajuta în găsirea unui partener. Dacă aveţi o relaţie, organizaţi o cină romantică şi relaxaţi-vă la lumina lumânărilor și gândiți-vă de două, trei ori dacă vă permiteți vacanța respectivă!