Life

Horoscop zilnic: duminică, 16 august. Racul luptă pentru succes

15.08.2020 | 16:58
Horoscop zilnic duminica 16 august Racul lupta pentru succes
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de duminică, 16 august, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă tânjești după câteva momente de relaxare. Ai ocazia să evadezi puțin din stresul cotidian, alături de persoana iubită, așa că nu o rata.

Nu de alta, dar ai muncit pe brânci o săptămână întreagă și meriți să te odihnești. Pleacă într-o mică vacanță, ocupă-te de acele activități care îți umplu sufletul de bucurie. Nu le mai amâna, știi bine cât ai așteptat momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Rac, ține minte că succesul nu ți se oferă niciodată pe tavă. Trebuie să lupți pentru el cu toate armele de care dispui, așa că adună-ți forțele și treci la treabă. Nu ești singurul care și-a propus acel obiectiv. Lupta se anunță acerbă.

Horoscopul zilei de duminică, 16 august

Berbec

Nu te lăsa învins de un hop trecător! Nu toate drumurile duc spre succes, şi ştii şi tu prea bine asta, ca atare oprește-te un pic şi eliberează-te de capitolul care s-a închis acum în fața ta. Ia o pauză, trage aer în piept şi apoi concentrează-ţi forţele spre alt țel. Nu e un eșec, e doar o încercare care nu a dus acolo unde doreai, dar scoate repede din abundenţa ta de idei şi de proiecte curajoase altceva care să-ţi atragă toată atenţia. Pui punct acelui plan care nu a avut roadele scontate, dar o iei imediat de la capăt în alt sens, cu şi mai multă voinţă. Poţi renaşte cu şi mai multă energie spre un țel şi mai grozav!

ADVERTISEMENT

Taur

Piedicile care apar acum în calea ta te fac să te simți ciudat şi îţi asumi toată responsabilitatea pentru situaţia creată. Nu exagera totuşi, nu eşti numai tu vinovat de acest hop, ci au mai contribuit şi alţii, care nu şi-au îndeplinit sarcinile aşa cum ar fi trebuit. Nu ai însă curaj să-i tragi pe ceilalţi la răspundere, ci preferi să-ţi asumi tu toate greşelile. Toate oalele se sparg în capul tău, deşi nu ai merita asta. Mai bine ai discuta cinstit şi cu ceilalţi care au contribuit la acest hop, ca să vedeţi ce se poate face. Evident, că mulţi dintre cei vinovaţi vor da bir cu fugiţii şi vor tăcea în banca lor, şi atunci ce-ţi mai rămâne de făcut, decât să repari singur totul.

Gemeni

Nu aștepta ceva anume doar dintr-o singură direcţie, pentru că s-ar putea ca paleta de opţiuni să fie mai largă decât o vezi tu acum. Aştepţi iubire de la o anumită persoană, aştepţi veşti bune doar dintr-o singură direcţie, îţi legi aşteptările de o singură pasiune, or lucrurile bune pot apărea din sute de direcţii interesante. Fii deschis la alternative, nu-ţi seta visele spre un unic scop, pentru că ar putea trece pe lângă tine multe alte idei la fel de bune. Fii gata să primeşti şi lucruri noi, pe care nici nu le-ai remarcat înainte, tot aşa cum trebuie să fii gata să renunți la alte idei, pentru că nu sunt singurele bune în această situaţie. Ia vezi câte feluri ai în meniu, nu doar cel pe care îl consumi din obişnuinţă de fiecare dată!

ADVERTISEMENT

Rac

Succesul vine, este în drum spre tine, dar nu-l primeşti pe tavă! E nevoie de o luptă serioasă pentru a pune mâna pe acel premiu. Îţi aduni forţele şi te implici într-o competiţie acerbă, alături de concurenţi redutabili, dar fără teamă, pentru că ai şi tu atuurile tale de care vei şti să profiţi la momentul cel mai potrivit. Azi poţi ieşi învingător în competiții, în întrevederi cu persoane la fel de bine pregătite, în lupta pentru supremaţie, dar succesul depinde enorm de încrederea absolută în forţele proprii, pe care o afişezi cu emfază în ochii rivalilor tăi. Îi vei dezarma mai uşor dacă te vor vedea atât de încrezător în victorie!

Leu

Ai avea nevoie de o zi de pauză, pentru că eşti obosit şi, în asemenea stare de epuizare mentală, nu mai dai randament. Când vor începe să apară lapsusurile, erorile de calcul, dezacordurile în vorbire sunt semn că trebuie să te retragi măcar pentru câteva ore ca să te odihneşti. Încearcă să nu te implici azi în niciun fel de activitate intelectuală dificilă, deoarece nu vei lăsa cea mai bună impresie. Nici dialogul, nici exprimarea, nici lucrul în echipă nu sunt la cote maxime, deci să nu te mire că lumea te va critica mai mult şi va spune despre tine că nu te mai înţeleg. E o problemă trecătoare de comunicare din cauza oboselii acumulate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai impresia că s-au strâns în jurul tău numai oameni critici, recalcitranţi, puşi pe hartă şi, cu asemenea anturaj, baţi pasul pe loc fără să construieşti nimic bun. Decât cu asemenea tovarăşi, mult mai bine ți-ar fi de unul singur, ca atare, dacă vezi că nu te poţi integra deloc în grupul strâns în jurul tău, mai bine faci opinie separată şi încerci să-ţi duci treburile la capăt fără ajutorul nimănui. Adevărul e că, decât cu aşa camarazi, care spun „nu” la tot ce propui, care comentează tot ce faci, mai degrabă te izolezi pentru o zi şi îți vezi de treburile tale fără a te consulta cu nimeni. N-ai cu cine coopera azi!

Balanță

Te afli în compania unei personalităţi strălucitoare, care monopolizează toată atenţia, încât e firesc să te retragi în banca ta şi să-l priveşti în tăcere. Simţi că tu nu mai ai nimic de zis în faţa sclipirii sale orbitoare şi preferi să asculţi ce are de spus şi să-i urmezi exemplul decât să încerci să mai faci şi tu vreun gest. Oricum, nimeni nu vede pe altcineva decât pe acest personaj aparte, care merită, de data aceasta, toată atenţia celor din jur. Încearcă să te conectezi la sursa sa de energie debordantă, pentru că el poate fi foarte stimulativ pentru cei care-i stau prin preajmă. Primeşti de la el energie, curaj și inspiraţie, pentru că parcă toate gravitează în mod fericit în jurul său.

Scorpion

Paşii parcurşi până acum într-o acţiune de durată te-au epuizat încât nu mai ai energie să mergi mai departe. Înainte de a continua ce ai început, n-ar fi rău să iei o scurtă pauză, atât pentru a trece în revistă paşii parcurşi, cât şi pentru a-ţi reîncărca bateriile, pentru că da, eşti obosit, lipsit de vlagă, lipsit de chef. Stresul acumulat a devenit peste puterile tale, de aceea e bine să te opreşti o zi, două, din acest demers, să te rupi de toate şi să nu te mai gândeşti la nimic. După acest mic răgaz, vei privi lucrurile altfel şi vei regăsi resurse mari de energie şi voinţă pentru a continua, dar acum eşti la capătul puterilor. Ia deci o mică vacanţă, e spre binele tău, căci a merge mai departe, fără energie, ar duce la eşec.

Săgetător

Adu-ţi aminte de câte ori ai aşteptat ceva de la viaţă şi ai primit doar pentru că ai avut încredere în forţa visului tău de realizare. Fă la fel şi acum, tocmai pentru că ai deja antecedente foarte bune, şi investeşte toată forţa gândului tău pozitiv într-o singură direcţie. Ceea ce porneşti acum va duce uşor spre succes datorită modului foarte optimist în care priveşti lucrurile, deci hai, la drum cu capul sus, trăgându-ţi energia şi motivaţia din vechile tale succese. Ştii bine că se poate, ştii bine că ai reuşit şi altădată în situaţii similare, deci ajunge doar să repeţi reţeta cu aceeaşi pasiune vie! Trecutul e sursa energiei tale actuale.

Capricorn

Învaţă să renunţi la a spune „nu”, învaţă să transformi fiecare declaraţie pe care o faci în afirmaţie, pentru că energia cuvântului „da” va fi fantastică. Ceea ce porneşti acum, ceea ce visezi să atingi, ceea ce se prefigurează la orizont este posibil numai dacă îmbraci fiecare gând într-o haină pozitivă, strălucitoare, încrezătoare. Poţi orice îţi propui, nu există nici „nu pot”, nici „nu ştiu”, ci doar o singură direcţie: spre reuşită. Din momentul când vei folosi cuvântul „da” cu încăpăţânare, cu insistenţă, chiar şi spre iritarea tuturor, vei vedea că miracolele încep să se arate. Spune „da” cu toată forța!

Vărsător

Stai pe loc şi aşteaptă cu răbdare cel mai potrivit moment pentru a-ţi exprima punctul de vedere. Poate încă mai trebuie să te informezi, să te documentezi din surse sigure înainte de a deschide gura, pentru că, odată exprimată părerea, nu o vei mai putea schimba. Cel mai bine e să nu te grăbeşti să dai azi răspunsuri definitive, să nu sari la concluzii incomplete sau să faci declaraţii ca literă de lege, ca să nu regreţi această grabă. Răbdarea e cel mai înţelept mijloc pentru a lua cea mai bună decizie în situaţia de faţă, deci stai şi chibzuieste oricât este nevoie. Nu te zoreşte nimeni să spui pe loc ce gândeşti!

Pești

Se întrevede o zi extrem de capricioasă. Acum toate par să se mişte într-o viteză uimitoare, un pic mai târziu, parcă toate alunecă într-o zonă pasivă şi nu se mai petrece nimic. Fii pregătit pentru mari schimbări de toane de la o clipă la alta, pentru că nu reuşeşti să-ţi menţii tonusul la acelaşi nivel pe parcursul zilei. Starea ta psihică e precum un zig-zag, deoarece treci de la plus la minus şi înapoi cât ai clipi. Vin veşti atât de contradictorii cu efect bombă, încât e şi normal să ai asemenea manifestări fluctuante. Nimic din ce te şochează acum nu rămâne la aceeaşi intensitate prea mult timp, tot aşa cum ceea ce pare liniştit şi tern acum, nu-şi va păstra calmul prea mult timp. Eşti ba sus, ba jos, ca barca pe valuri!

ADVERTISEMENT