Life

Horoscop zilnic: duminică, 20 septembrie 2020. Zodia care bate pasul pe loc

19.09.2020 | 16:49
Horoscop zilnic duminica 20 septembrie 2020 Zodia care bate pasul pe loc
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilnic pentru duminică, 20 septembrie 2020, aduce așa cum au anunțat astrologii, evenimente neașteptate pentru unele semne zodiacale, în timp ce altele realizează că nu mai înaintează în ceea ce fac.

Totodată, persoanele născute în zodia Pești profită de bunătatea oamenilor dragi, însă nu le va mai merge prea mult. Pe de altă parte, Racii sunt dispuși să o ia de la capăt, numai dacă au convingerea că totul va fi bine.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în cele de mai jos cu previziunile complete pentru fiecare nativ în parte. Descoperă și tu care sunt întâmplările și evenimentele de care se bucură aceștia!

Horoscop zilnic pentru duminică, 20 septembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nu ai o dispoziție tocmai bună și te închizi în casă. Nu-i nicio problemă, așa ai timp să citești cartea uitată pe noptieră sau să vizionezi un film bun de comedie.

ADVERTISEMENT

Taur

Renunță la obiectele inutile din casă care nu fac altceva decât să adune praful. Donează sau scoate la vânzare acele lucruri care nu folosesc la nimic. Vei respira alt aer!

Gemeni

Fericire deplină, așa arată pentru tine ziua. Ai tot ce-ți dorești și te bucuri de timpul de calitate petrecut alături de persoana iubită. Nu este exclus să ai parte de o surpriză plăcută din partea acesteia.

ADVERTISEMENT

Rac

Îți dorești să o iei de la capăt, dar nu ești destul de convins. Simți nevoia să fii împins de la spate și surpriză, un prieten foarte bun îți este alături în aceste clipe dificile.

Leu

Astrele s-au aliniat în favoarea ta legat de partea financiară. În sfârșit, te poți declara mulțumit că nu mai ai nicio datorie și poți strânge bănuți deoparte pentru o vacanță în doi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Stresul și oboseala din ultima perioadă și-au pus serios amprenta. Nu mai dai deloc randament și ar fi indicat să iei o pauză. Ar trebui să te odihnești și să-ți încarci bateriile.

Balanță

Conflicte și discuții contradictorii cu unele persoane la care nu te-ai fi așteptat. Nu ai cum să fii pe aceeași lungime de undă cu toți amicii, trebuie să înveți să mai lași de la tine.

Scorpion

Posibilitate uriașă de a-ți găsi jumătatea. Totul ține de tine și de atitudinea pe care o ai în fața respectivei persoane. Important este să fii conștient că prima impresie contează enorm.

Săgetător

Planurile din agendă au rămas la același stadiu. Ai început să bați pasul pe loc și nu știi încotro să te îndrepți. Orice drum ai alege, asigură-te că ai prietenii și familia aproape.

Capricorn

Creativitate și pace interioară. Astrele îți recomandă să pui în aplicare ideile care-ți trec prin minte. Acum, nu peste o zi, o lună sau un an. Nu mai pierde timpul!

Vărsător

Gânduri negre și neliniște sufletească. Ești prins între ciocan și nicovală și ai senzația că totul este pe punctul de a se prăbuși. Consultă un specialist sau stai de vorbă cu un prieten de nădejde.

Pești

Profiți atât de mult de bunătatea celor din jur încât ți se pare normal. Trăiești cu impresia că ți se cuvine totul, dar nu este chiar așa. Ai grijă că s-ar putea să cazi în propria capcană.

ADVERTISEMENT