Life

Horoscop zilnic: duminică, 21 februarie 2021. Săgetătorul are noroc în câmpul muncii

21.02.2021 | 02:00
Horoscop zilnic duminica 21 februarie 2021 Sagetatorul are noroc in campul muncii
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de duminică, 21 februarie 2021, este propice pentru sentimente și relații. Majoritatea semnelor zodiacale au șansa să se îndrăgostească sau să reia legături care în trecut nu au mers. 

Gesturile romantice, ieșirile în oraș sau plimbările în aer liber sunt la ordinea zilei, mai ales că este vorba de un momente libere, de relaxare pentru multe zodii. Duminică este pentru odihnă, distracție și timp cu persoanele dragi din preajma noastră.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru toți nativii sunt dezvăluite de FANATIK în rândurile de mai jos. Ești curios să afli care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte aceștia?

Horoscop zilnic pentru duminică, 21 februarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Înțelegerea încheiată cu cel de lângă tine v-a determinat să realizați cât de bine vă potriviți. Vă completați de minune, dovadă timpul de calitate petrecut împreună.

ADVERTISEMENT

Taur

Să fii de ajutor pentru ceilalți este o mare realizare pentru tine. E foarte important să fii implicat și să ajuți persoanele care nu au parte de același noroc ca tine.

Gemeni

Povestea ta de dragoste este desprinsă din povești, încearcă să nu o afișezi la tapet de fiecare dată. Păstrează puțin mister în jurul relației, așa lucrurile sunt mai interesante.

ADVERTISEMENT

Rac

O persoană pe care ai întâlnit-o recent devine prietenul tău cel mai bun. Puteți deveni și mai apropiați pe viitor, totul depinde de cât de mult te deschizi în fața lui.

Leu

Un sentiment cald și frumos se naște în interiorul tău. Sufletul îți este invadat de tot felul de senzații de fiecare dată când ești în preajma unui coleg de serviciu. Spune ce simți!

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nicio relație nu rezistă în timp dacă nu este îmbunătățită. Lucrează mai mult la legătura pe care o ai cu cel de lângă tine, dar și cu persoanele din cercul de prieteni.

Balanță

Fii stăpân pe situație și nu ceda tentațiilor legat de cheltuieli. Știu că sunt reduceri, dar gândește-te bine dacă chiar ai nevoie de hainele respective.

Scorpion

Plănuiești să pleci în vacanță în vară, în străinătate, dar pentru asta trebuie să faci economii drastice. Ești dispus să renunți la unele lucruri sau obiceiuri?

Săgetător

Soarele răsare pe strada ta din punct de vedere financiar și profesional. Afacerile merg de minune și banii nu vor întârzia prea mult să apară. Totul merge ca pe roate.

Capricorn

Fii mulțumit de propria persoană, nu te mai compara cu ceilalți. Fiecare excelează într-un anumit domeniu, nu poți să le faci pe toate ca la carte.

Vărsător

Nu prea ești în apele tale din cauza unor gânduri care nu îți dau pace. Ai greșit când ai răscolit prin trecut, iar acum plătești scump pentru asta. Ai mult de suferit.

Pești

Apele nu sunt prea limpezi în relația de cuplu. Spune tot ce simți, partenerul de viață nu are de unde să ghicească care este următoarea ta mutare.

ADVERTISEMENT