Life

Horoscop zilnic pentru luni, 14 martie 2022. Tensiuni pentru nativul Săgetător

Horoscop zilnic pentru luni, 14 martie 2022. Astrologii anunță o zi încărcată pentru unii nativi. Află care sunt previziunile complete pentru cele 12 zodii.
14.03.2022 | 02:05
Horoscop zilnic pentru luni 14 martie 2022 Tensiuni pentru nativul Sagetator
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul zilnic pentru luni, 14 martie 2022. Unele zodii se vor bucura de vești bune la început de săptămână, în timp ce altele sunt lipsite de energie.

Horoscop zilnic: luni, 14 martie 2022, pentru toate zodiile

Berbec

Începi săptămâna cu o veste bună legată de job. Ai șanse să primești o mărire de salariu sau o promovare din partea superiorilor.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai ocazia să încerci lucruri noi și să ieși din zona de confort. Poate chiar primești oportunitatea de a lucra într-un alt domeniu.

Gemeni

Nu ai prea multă energie și te concentrezi doar pe sarcinile necesare, care nu pot fi amânate. Încerci să le duci la bun sfârșit, poate ceri ajutorul cuiva.

ADVERTISEMENT

Rac

S-ar putea să te viziteze o persoană pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp. Poate chiar te va invita pe tine să-i faci o vizită în viitorul apropiat.

Leu

Lucrezi din greu la un proiect care ți-ar putea aduce numai câștiguri în plan profesional și financiar. Vrei să iasă totul așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te gândești să faci o schimbare în carieră. Primești mai multe oferte de job și vrei să o alegi pe cea potrivită pentru tine, care să-ți placă mai mult.

Balanță

Planurile îți sunt date peste cap din cauza unei situații imprevizibile, dar reușești să redresezi lucrurile și să termini de făcut tot ce ți-ai propus.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai o zi încărcată și nu-ți rămâne suficient timp să ajungi cu toate sarcinile la zi. Poate cineva îți oferă ajutor sau reușești să amâni unele dintre ele.

Săgetător

Apar conflicte în familie și faci tot posibilul să rezolvi situația cu calm. Nu vrei să creezi și mai multe tensiuni, așa că încerci să ai o atitudine imparțială.

Capricorn

Toată lumea apreciază eforturile tale la locul de muncă și sunt șanse mari să primești o recompensă. Te bucuri de această reușită împreună cu persoanele dragi.

Vărsător

Ai de luat o decizie importantă, dar ai nevoie de mai mult timp de gândire, pentru că nu mai e cale de întoarcere. Vrei să faci o alege bună.

Pești

Încerci să ții pasul cu toate sarcinile de la locul de muncă, dar nu ai destulă energie. Poate ceri ajutorul cuiva de încredere.

ADVERTISEMENT