Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 24 decembrie 2021. Berbecii primesc vești bune

Pentru ziua de 24 decembrie 2021 Neti Sandu aduce numai vești bune. Toate zodiile fac ultimele pregătiri pentru sărbători, se aranjează, primesc vizite ori pleacă în deplasare pentru a fi aproape de cei dragi.
24.12.2021 | 10:00
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 24 decembrie 2021 Berbecii primesc vesti bune
ADVERTISEMENT

Astăzi, astrologul de la Pro TV ne recomandă să punem la punct ultimele detalii pentru masa de Ajun. Neti Sandu spune că ziua de 24 decembrie este perfectă pentru a primi musafiri, pentru a face chiar tu o vizită cuiva, dar mai ales pentru cadouri.

Vibrația zilei este 6, cifră care ne face să ne dorim o zi armonioasă, fără probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 24 decembrie 2021

Berbec

Ziua de azi vine cu vești care vă dau planurile peste cap, dar care o să vă aducă numai beneficii. Poate se ivește posibilitatea să vă măriți grupul de prieteni alături de care petreceți sărbătorile.

Taur

O să aveți parte de musafiri, prieteni și familie. Primiți daruri, visați cu ochii deschiși, dorițele se împlinesc și viața parcă vă pare mai frumoasă, mai ales că sunt șanse să vă îndrăgostiți. 

ADVERTISEMENT

Gemeni

Mai aveți câteva treburi de rezolvat prin casă sau la muncă, iar apoi vă axați pe familie. După-amiaza o petreceți alături de cei dragi, la masa de sărbători.

Rac

Faceți ultimele cumpărături pentru masa de Crăciun, ultimele pregătiri. Cineva drag o să vă viziteze, deși spunea că nu are cum să ajungă la voi. Vă bucurați de după-amiaza zilei de vineri.

ADVERTISEMENT

Leu

Mai lăsați de la voi pentru cei dragi și așa primiți cadouri de la musafiri. Vă faceți curaj și vizitați persoana pe care o iubiți în secret, poate vă faceți planuri să petreceți sărbătorile împreună.

Fecioară

Este momentul oportun să aruncați vechiturile din casă, lucrurile pe care nu le mai folosiți. Copiii și nepoții vă vizitează, vă oferă cadouri și luați masa de Ajun cu toții.

ADVERTISEMENT

Balanță

Cineva vă declară iubirea și sunteți încântați, aveți aceleași sentimente. După ce luați masa cu ai voștri, vă vizitați prietenii și colegii.

Scorpion

Faceți ultimele cumpărături pentru Crăciun, luați ultimele daruri. Azi vă vizitează rudele, apoi voi mergeți în vizită la ele.

Săgetător

Rezolvați rapid ultimele treburi care nu mai suportă amânare. După perioada aglomerată din ultima vreme, acum vă relaxați în compania prietenilor.

Capricorn

Munciți până în ultima clipă, dar terminați totul cu brio, apoi vă acordați și vouă o oră de relaxare. La masa de Ajun veți fi fresh, cu o imagine impecabilă și cu daruri la purtător pentru familie.

Vărsător

Primiți vizite neașteptate și cadouri pe măsură. Poate luați masa cu părinții și cu socrii împreună, la ei sau la voi, deplasările sunt favorabile astăzi.

Pești

Azi aveți un vibe fresh care vă dă multă energie. Petreceți cu familia până după miezul nopții, apoi dați o tură și pe la prieteni.

ADVERTISEMENT