Life

Horoscop zilnic: luni, 20 iulie 2020. Peștii se bucură de începerea unei noi relații

19.07.2020 | 16:19
Horoscop zilnic luni 20 iulie 2020 Pestii se bucura de inceperea unei noi relatii
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de luni, 20 iulie 2020, aduce vești minunate pentru persoanele născute în zodia Pești care sunt pregătite să o ia de la zero și să înceapă o nouă relație amoroasă. Se anunță a fi una fix pe placul lor și cine știe, poate chiar ajung la altar.

Zi minunată și pentru alte zodii din punct de vedere sentimental, însă nu același lucru se poate spune despre carieră. Multe semne zodiacale se simt tot mai obosite și mai deranjate de locurile de muncă pe care le au, gândindu-se serios să încerce și în alte domenii.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce în cele ce urmează previziunile complete pentru toți cei 12 nativi pentru începutul de săptămână. Citește ce au aflat astrologii că se întâmplă cu zodiile și află dacă te numeri printre cei care au noroc la bani sau poate, în dragoste.

Horoscopul zilei de luni, 20 iulie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Astrele îți transmit norocul cu carul în această zi în care te gândești serios să-ți dai demisia. Deja ai un alt loc de muncă unde ești așteptat.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai de atins câteva obiective profesionale, dar lenea de după weekend nu te ajută deloc. Tot ce-ți dorești să mai dormi puțin.

Gemeni

Descoperirea unui nou talent te ajută să câștigi un ban în plus pentru ceea ce ai în gând. Pune banii la pușculiță pentru vacanță.

ADVERTISEMENT

Rac

Capacitatea ta de negociere este la cote minime și s-ar putea să nu fii luat în calcul. Nu te supăra prea tare și încearcă să-ți păstrezi calmul.

Leu

Înfruntă-ți temerile legat de carieră. Ia o pauză și încearcă și în alt domeniu. Nu spune nimeni că trebuie să te plafonezi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fii sigur când spui un lucru. S-ar putea să pierzi încrederea celor din jur dacă o iei pe ocolite sau încerci să-i bagi în ceață.

Balanță

Comunicarea este aliatul tău de nădejde. Spune-le superiorilor care sunt planurile pe care le ai. Cu siguranță, unele vor fi puse în practică.

Scorpion

O veste uriașă îți luminează ziua. Partenerul de viață te surprinde, semn că aveți motiv să sărbătoriți în familie. Ce mai aștepți?

Săgetător

Niciodată nu te dai bătut, nici măcar atunci când nu ai dreptate. Susții cu tărie unele lucruri în care nici tu nu mai crezi. Ce-ar fi să renunți.

Capricorn

Ai câteva chestiuni financiare de rezolvat, poate chiar primești niște bani pe care i-ai dat cu împrumut prietenilor. Nu-i cheltui aiurea.

Vărsător

Spui mereu că nu te lași influențat, dar cineva ți-a găsit punctul vulnerabil. Renunță la această relație toxică până nu ai de suferit.

Pești

În sfârșit, ți-ai găsit sufletul pereche și nu îl mai lași să-ți scape printre degete. Bucură-te din plin de această relație frumoasă chiar de la început.

ADVERTISEMENT