Life

Horoscop zilnic: marți, 16 februarie 2021. Scorpionul găsește iubirea când se așteaptă mai puțin

16.02.2021 | 02:00
Horoscop zilnic marti 16 februarie 2021 Scorpionul gaseste iubirea cand se asteapta mai putin
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de marți, 16 februarie 2021, aduce numeroase beneficii în plan personal pentru foarte multe zodii. Majoritatea nativilor se vor bucura de laude și aprecieri din partea familiei sau prietenilor. 

Din păcate, nu același lucru se poate spune despre partea profesională, unde semnele zodiacale trebuie să muncească mai mult decât este necesar pentru a demonstra că merită ce li se cuvine. Se anunță o zi lungă la serviciu pentru unii nativi.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru toate cele 12 zodii sunt relatate de FANATIK în rândurile de mai jos. Descoperă și tu care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte acestea.

Horoscop zilnic pentru marți, 16 februarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Simte-te liber să faci toate lucrurile care îți trec prin cap. Este o zi în care imaginația trebuie lăsată să zboare, cu siguranță va ieși ceva bun din asta în final.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să existe unele probleme sau tensiuni din cauza unor persoane care nu își cunosc locul. Nu băga în seamă toate bârfele și răutățile din jur.

Gemeni

Nu pierzi din vedere niciun plan care ține de starea ta de bine. E foarte bine că te pui pe primul plan, nu ar strica să faci asta mult mai des.

ADVERTISEMENT

Rac

Viața amoroasă ar putea avea de suferit, dar sinceritatea te va ajuta să liniștești apele în cele din urmă. Spune tot ce simți pentru cel de lângă tine.

Leu

Ai tendința să reacționezi impulsiv, în special la locul de muncă. Ai mare grijă pentru că vorbele nu mai pot fi retrase, oricât de mult ai vrea asta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sensibilitatea s-a instalat în sufletul tău și orice întâmplare te face să lăcrimezi. Descarcă-te în fața cuiva care știe să asculte supărările tale.

Balanță

Te macină de ceva timp o chestiune care ține de propria persoană. Nu reușești nici în ruptul capului să găsești echilibrul întra muncă și casă.

Scorpion

Ai putea găsi dragostea când și unde te aștepți mai puțin, în cercul de prieteni sau la serviciu. Fii deschis și mai ales, sincer, ar putea fi o poveste ca-n filme.

Săgetător

Folosește-te de intuiție pentru a evolua în viața de zi cu zi și nu numai. Ai mai multă încredere în semnalele pe care le primești de la Univers.

Capricorn

E timpul să treci la etapa următoare în ceea ce privește viața de cuplu, dar și legat de partea profesională. Toate merg ca pe roate perioada asta.

Vărsător

Nu prea ești în apele tale și ai senzația că nu este nicio cale de ieșire. Te înșeli amarnic, colacul de salvare va fi aruncat asupra ta cât de curând.

Pești

Canalizează timpul și forțele interioare pe planurile personale. E momentul să renunți la patron și să începi propria afacere.

ADVERTISEMENT