Life

Horoscop zilnic: marți, 23 iunie 2020. Fecioara spune tot ce nu-i este pe plac

22.06.2020 | 16:31
Horoscop zilnic marti 23 iunie 2020 Fecioara spune tot ce nui este pe plac
ADVERTISEMENT

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt toate evenimentele de care vor avea parte cele 12 semne zodiacale din horoscopul european.

Potrivit horoscopului zilnic pentru marți, 23 iunie 2020, unele dintre zodii vor găsi forțe interioare pentru ceea ce-și doresc să facă, în timp ce altele își asumă anumite responsabilități.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile următoare ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte și care sunt evenimentele cu care se va confrunta fiecare dintre cei 12 nativi.

Horoscop zilnic pentru marți, 23 iunie 2020, pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale

Berbec

O discuție sinceră și deschisă cu partenerul de viață te va face să te gândești serios la pasul următor. Fie că este vorba de căsătorie, fie că este vorba de un copil, fă-o mai repede, nu mai aștepta.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu ai nicio motivație să mergi mai departe, mai ales că nu ai parte de susținere. Ai impresia că toate sunt împotriva ta, dar nu este deloc așa. Trebuie doar să vezi partea plină a paharului.

Gemeni

Evită să vorbești despre planurile tale cu persoanele pe care abia le-ai cunoscut. S-ar putea să-ți fure ideile și să-și asume meritele pentru ceva la care nici măcar nu s-au gândit.

ADVERTISEMENT

Rac

Găsește puterea de a merge mai departe chiar dacă acum ești în genunchi. Ridică-te, scutură-te de gândurile negative și ușor-ușor înaintează pe drumul ales.

Leu

Îți dorești să te aventurezi în necunoscut, dar îți este teamă. Nu mai trăi în umbra celor din jur și încearcă să descoperi situații și oameni de la care ai de învățat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

În sfârșit, te descarci și spui tot ce te macină și ce ai pe suflet. Nu le mai ține pentru tine, refulează. Eliberează-te de gândurile și stările negative, doar așa vei înainta.

Balanță

Debordezi de energie și reușești să duci la capăt toate planurile și sarcinile pe care le ai de îndeplinit, în special la locul de muncă unde ai lăsat totul pe ultima sută de metrii.

Scorpion

Toate gândurile tale se îndreaptă către partea financiară. Nu mai aștepta să cadă din cer, nu se va întâmpla. Mai bine ai porni propria afacere, resurse ai din plin.

Săgetător

Nimic este mai relaxant decât să stai întins pe canapea, în fața televizorului. Odihnește-te după serviciu și încarcă-ți bateriile pentru următoarea zi.

Capricorn

Ești înconjurat de multă lume, dar simți că nimeni nu îți este prieten cu adevărat. Poate ar fi timpul să fii mai selectiv. Mai bine mai puțini amici, dar buni.

Vărsător

Nu rămâne blocat în trecut și deschide ușa către viitor. Se anunță unul luminos și liniștit, depinde toate de tine. Cum îți așterni, așa dormi, vorba aceea.

Pești

Manipularea și șiretlicurile nu merg la toți oamenii. Unii s-ar putea să-și dea peste nas și nu-ți va pica deloc bine. De ce nu poți să fii corect?

ADVERTISEMENT