News

Horoscop zilnic: miercuri, 15 mai. Se poate construi definiția iubirii pentru o zodie!

14.05.2019 | 17:04
Horoscop zilnic miercuri 15 mai Se poate construi definitia iubirii pentru o zodie

Potrivit horoscopului zilnic, miercuri, 15 mai, astrologii anunță că zicala ”o privire cât o mie de cuvinte” prinde viață. Astăzi, unii nativi își pot construi definiția iubirii alături de cineva. De altfel, când există chimie între doi oameni, nimic altceva nu mai contează.

Horoscop zilnic: miercuri, 15 mai 2019

Așadar, astăzi se anunță magia! Un simplu schimb de priviri va fi suficient pentru ca ambii parteneri să înțeleagă că își doresc același lucru: iubirea. Cei vizați de astre sunt Taurii! Ei sunt cei care vor simți că plutesc de astăzi încolo.

Horoscop zilnic: miercuri, 15 mai. Se poate construi definiția iubirii!
Se poate construi definiția iubirii!

Berbec

Berbecilor le este recomandat să lase în spate amintirile și să trăiască prezentul. E cert că ce a fost nu mai poate fi schimbat. A sta captiv într-un sentiment de regret nu este o soluție. E recomandat, de asemenea, să discuți despre ce te frământă.

Taur

Taurii se simt invincibili astăzi. Se anunță un flirt nevinovat cu un amic, ce poate scoate la iveală o chimie uluitoare, un gen de relație în care partenerii se înțeleg din priviri.

Gemeni

Nativii zodiei nu ar trebui să uite încotro se îndreaptă și ce își dorect. Toate eforturile riscă să fie în zadar astăzi. Recomandat este să îți iei câteva clipe de respiro.

Rac

Racii nu au o zi nemaipomenită. Pentru ei, miercuri va fi o zi în care proiectele le vor merge brici și, mai mult, pare că ceva te împiedică să le finalizezi în timp util.

Leu

Miercuri, atenția ta este concentrată pe lucrurile mici. Se anunță o zi calmă, perfectă pentru a purta discuții cu partenerii; discuții de care depind viitorul tău.

Fecioară

Nu uita să trăiești în prezent, în viața reală! Renunță la a face acțiuni în mediul online și treci la treabă, căci sunt multe de rezolvat.

Balanță

Balanțele vor avea parte de un succes răsunător. Un proiect la care ați lucrat mult timp și pentru care ați depus efort va fi încheiat, iar rezultatele vor fi pe măsura muncii depuse.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion vor avea o zi destul de complicată din punct de vedere emoțional. Familia are nevoie de ajutorul vostru. Pe plan sentimental există un risc de conflict cu persoana iubită, dintr-un motiv pueril.

Săgetător

Ei simt fluturași în stomac! Dragostea i-a dat peste cap, iar, astăzi, după întlnirea cu o persoană pe care o consideră minunată, vor simți că plutesc.

Capricorn

Capricornii primesc vești incredibile miercuri, 15 mai! Este posibil să primească o ofertă pentru un nou loc de muncă ori să fie promovați. Totul se dovedește profitabil.

Vărsător

Astăzi, Vărsătorilor le este testată încrederea. Este recomandat să vă feriți de noii oameni din viața voastră, care consideră că știu ce este mai bine pentru vor decât voi înșivă.

Pești

Nativii zodiei Pești vor fi surprinși de câteva schimbări bruște, unele care vor funcționa în favoarea voastră. Totodată, este posibil ca un șef care ți-a trecut cu vederea abilitățile să te surprindă cu o veste bună.