Life

Horoscop zilnic pentru duminică, 3 ianuarie 2021. Peștii sunt prinși cu mâța-n sac

03.01.2021 | 02:00
Horoscop zilnic pentru duminica 3 ianuarie 2021 Pestii sunt prinsi cu matan sac
ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic pentru duminică, 3 ianuarie 2021: Peștii vor avea parte de câteva momente destul de complicate. Se va descoperi o minciună pe care au spus-o la un moment dat.

Berbecii încheie săptămâna harnici și se gândesc numai la lucruri frumoase, ba chiar își fac deja planurile pentru săptămâna ce urmează.

ADVERTISEMENT

Taurii petrec momente fascinante în familie și sunt extrem de încrezătoare că vor face față tuturor provocărilor, mai ales că de luni începe o nouă etapă importantă la locul de muncă.

Horoscop pentru duminică, 3 ianuarie 2021

Gemenii petrec timpul cu persoana iubită și se simt extrem de fericiți, mai ales că de mult timp nu au avut parte de momente tandre.

ADVERTISEMENT

Racii poartă discuții importante cu sufletul lor pereche și ajung la câteva concluzii importante pentru binele viitorului lor comun.

Leii nu sunt în apele lor și asta pentru că află câteva lucruri ce le pot marca serios ziua.

Balanțele au o zi perfectă

Cât despre Fecioare, ele vor dori să se detașeze de toate spiritele rele, de oamenii toxici din jurul lor, așa că vor intra în propria lor bulă.

ADVERTISEMENT

Balanțele au parte de o zi armonioasă, liniștită, fără să se prevadă mari lucruri în viața lor.

Scorpionii sunt toată ziua pe telefoane, pe comunicare, pe schimb de mesaje.

Săgetătorii primesc vizite și se simt extrem de bine văzuți de către cei care le trec pragul.

Capricornii sunt expuși criticilor și fac tot posibilul să scape de sub tirul de întrebări incomode care vin tocmai de la persoanele dragi. Trebuie să se gândească la o minciună credibilă.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii reușesc să facă tot felul de lucruri prin casă, să repare, să reamenajeze. Sunt puși pe schimbări. Poate chiar achiziționează obiecte de uz casnic.

Peștii sunt prinși cu minciuna și nu le șade foarte bine modul în care vor dori să iasă din bucluc. Sinceritatea e arma cu care pot câștiga și, evident, scuzele de rigoare.

 

ADVERTISEMENT