Life

Horoscop zilnic pentru joi, 15 decembrie 2022. Capricornul va fi dezamăgit

Horoscop zilnic pentru joi, 15 decembrie 2022. Capricornul va fi dezamăgit, iar Săgetătorul are parte de o mare provocare.
14.12.2022 | 17:00
Horoscop zilnic pentru joi 15 decembrie 2022 Capricornul va fi dezamagit
Horoscop zilnic pentru joi, 15 decembrie 2022. Surprize pentru fiecare zodie în parte. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru Berbeci, dar și bani mai mulți pentru Pești, joi, 15 decembrie. Astrele anunță o zi cât se poate de plină pentru fiecare zodie în parte

Horoscop zilnic pentru joi, 15 decembrie 2022. Balanța primește un mesaj important

Berbec

Primești o veste bună de la locul de muncă. Ar putea fi vorba despre o promovare sau poate chiar o mărire de salariu pe care o așteptai de mult.

ADVERTISEMENT

Taur

Banii se duc prea repede în cazul tău, iar Crăciunul nici măcar ai venit. Încearcă să fii mai cumpătat, pentru că se anunță o perioadă dificilă din punct de vedere financiar.

Gemeni

Miercuri, 15 decembrie, un prieten îți dă un sfat important care te va pune pe gânduri. Uneori este bine să mai asculți și de părerile celor din jurul tău.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai șansa să cunoști o persoană care îți va da lumea peste cap. Poate a veni momentul să dai o șansă unei frumoase povești de dragoste la care visai de mult.

Leu

O problemă își dă mari bătăi de cap joi, 15 decembrie. Cu cât te stresezi mai mult, cu atât rezolvarea va fi mai departe, așa că mai bine încerci să te relaxezi, iar răspunsurile vin singure.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E o zi în care stima de sine e la pământ, din cauza ultimelor întâmplări din viața ta. Rezervați puțin timp pentru a-ți pune ordine în gânduri, ai nevoie de asta.

Balanță

Primești un mesaj important de la un membru al familiei care te va pune pe gânduri. Nu căuta răspunsuri până nu te informezi mai bine și nu te consuma.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Vei avea parte de câteva conflicte în interiorul familiei. Chiar dacă acum nu puteți ajunge la un numitor comun, cu mai multă răbdare, lucrurile se vor rezolva.

Săgetător

Mari provocări la locul de muncă. Primești noi sarcini și s-ar putea să te simți încurcat. La finalul zilei însă, toate lucrurile se vor rezolva.

Capricorn

Vei fi dezamăgit de o persoană apropiată. Anumite informații false vor fi răspândite în jur, iar asta îți va strica total starea de spirit, joi, 15 decembrie.

Vărsător

Astrele sunt de partea ta pe toate planurile. Primești bani, te înțelegi de minune cu toată lumea, iar dorințele tale au șanse mari să devină realitate.

Pești

Banii vin la tine fără prea multe eforturi. E o zi prosperă din punct de vedere financiar, așa că profită din plin de ea.

ADVERTISEMENT