Life

Horoscop zilnic pentru luni, 2 mai 2022. Nativul Vărsător este dat peste cap

Horoscopul zilnic pentru luni, 2 mai 2022, aduce un început de săptămână bun pentru multe zodii. Domeniul profesional este pe primul loc, anunță astrologii.
02.05.2022 | 02:00
Horoscop zilnic pentru luni 2 mai 2022 Nativul Varsator este dat peste cap
Horoscop zilnic pentru luni, 2 mai 2022, de la nativ la nativ. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Aveți curajul să spuneți lucrurilor pe nume. Sinceritatea este foarte importantă pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Horoscop zilnic pentru luni, 2 mai 2022, de la nativ la nativ

Berbec

Este un moment numai bun pentru a înfrunta fricile și temerile pe care le ai față de partenerul de viață. Fii sincer și direct cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

Taur

Te străduiești din greu să ai succes la locul de muncă, dar trebuie să vezi că unele lucruri nu depind de tine. Nu te lăsa descurajat.

Gemeni

Lasă în urmă lucrurile care nu merg bine în plan sentimental. Astrele te sfătuiesc să nu mai pierzi timpul și să pui capăt.

ADVERTISEMENT

Rac

Este o zi pentru perfectă pentru a cumpăra a proprietate nouă sau pentru a schimba mașina. Este timpul pentru noi începuturi.

Leu

S-ar putea să culegi roadele muncii depuse în ultima perioadă. În sfârșit, te bucuri de aprecieri din partea superiorilor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Primești sfaturi importante de la o persoană apropiată sau de la prieteni. Ține cont de vorbele pe care le auzi zilele astea.

Balanță

Ai mai multă încredere în tine, numai așa vei reuși să te bucuri de ceea ce îți oferă viața. Pune mai mult suflet în pasiunile tale.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Alege-ți cu mare grijă cuvintele, altfel s-ar putea să rănești pe cineva drag. Unele vorbe îți pot aduce o serie de probleme.

Săgetător

O vacanță bine planificată se dovedește fix ce ai nevoie perioada asta. Profită de timpul liber pentru a-ți încărca bateriile.

Capricorn

Fii deschis la idei noi. Imaginația și creativitatea sunt de partea ta perioada aceasta. Planurile nu sunt lăsate numai pe hârtie.

Vărsător

Cineva îți poate da lumea peste cap. Este o persoană care este îndrăgostită de tine de o perioadă destul de lungă.

Pești

Ai de luat o decizie importantă pentru care trebuie să ții cont de intuiție. Nu uita nici de sfaturile pe care le primești.

ADVERTISEMENT