Life

Horoscop zilnic pentru marți, 14 februarie 2023. Gemenii pot da marea lovitură

Horoscop zilnic pentru marți,14 februarie 2023. Gemenii pot da marea lovitură, în timp ce Săgetătorii pot să primească niște sume importante de bani.
13.02.2023 | 17:00
Horoscop zilnic pentru marti 14 februarie 2023 Gemenii pot da marea lovitura
Horoscop zilnic pentru marți, 14 februarie 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Astrele anunță o zi destul de tensionată pentru Scorpioni. De cealaltă parte însă, Capricornii urmează să primească o surpriză care le face ziua mult mai frumoasă, în timp ce Berbecii ajung să fie puși pe gânduri de o persoană destul de importantă din viața lor.

Horoscop zilnic pentru marți, 14 februarie 2023. Balanța are probleme cu banii

Berbec

Pentru tine vorbele contează mult marți, 14 februarie. O persoană la care ții foarte mult te va pune pe gânduri cu o serie de informații, iar asta ți-ar putea da peste cap întreaga zi. Ai grijă însă să nu te lași ghidat doar de sentimente și să mai și cercetezi anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai mai auzit expresia marți, trei ceasuri rele? Atunci ar fi bine să fii atent, pentru că ești predispus în fața unor riscuri destul de mari când vine vorba de accidentări. Evită deplasările astăzi și ai mare grijă dacă mergi la alergat sau la o plimbare, pentru că astrele nu te prea susțin.

Gemeni

Ai șansa să dea marea lovitură din punct de vedere profesional. Primești o oportunitate de colaborare într-un domeniu la care visai de multă vreme și marți lucrurile s-ar putea concretiza. Nu mai cere sfaturi și urmează-ți visul, pentru că ai muncit deja destul de mult pentru el.

ADVERTISEMENT

Rac

Atenție la karma pentru că ai fost cam răutăcios în ultima perioadă cu unele persoane și sunt situații care nu se lasă uitate. Să nu te miri dacă unii oameni își schimbă atitudinea față de tine, sau dacă pe plan profesional s-ar putea să simți că stagnezi. Mai bine schimbi ceva, dacă vrei să mai vină și lucrurile bune.

Leu

Încearcă să îți păstrezi personalitatea și să nu mai faci chiar tot ceea ce vor apropiații tăi. Ți-ai cam pierdut personalitatea și nimănui nu îi place acest lucru. Încearcă să ai mai multă încredere în tine și în abilitățile tale, pentru că doar așa vei ajunge să fii respectat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Dragostea plutește în aer marți, 14 februarie, iar în cazul tău lucrurile merg ca pe roate, atât pe plan financiar cât și amoros. Petreci timp de calitate cu persoana dragă și de asemenea, ai ocazia să afli și câteva lucruri importante care te vor face mult mai fericit.

Balanță

Te acaparează niște probleme financiare, care s-au tot adâncit în ultimele zile. Nu-ți fie rușine să ceri un sprijin, însă de la un membru al familiei și nicidecum de la un prieten. Iar după ce depășești această perioadă, ai mai multă grijă la bani, pentru că ești destul de cheltuitor de la începutul anului. 

ADVERTISEMENT

Scorpion

O zi de marți destul de tensionată pentru tine și partenerul tău de viață. Aveți câteva lucruri la care nu vă înțelegeți, iar disputa s-ar putea aprinde și mai mult. Ai grijă să nu rostești cuvinte pe care mai târziu să le regreți pentru că sigur nu îți dorești acest lucru, mai ales că este și Ziua Îndrăgostiților.

Săgetător

Sume mari de bani bat la ușă fără ca măcar să te aștepți. Nu știi de unde vine norocul, așa că mai bine acceptă astfel de surprize. De asemenea, s-ar putea să primești și un bonus de la locul de muncă fix la jumătatea lunii februarie și chiar aveai nevoie de venituri suplimentare.

Capricorn

O persoană știe cum să îți facă ziua mai frumoasă. S-ar putea să primești un cadou deosebit, iar ce este și mai interesant este faptul că acesta vine din partea unui om pe care îl simpatizezi de foarte multă vreme. S-ar putea ca un simplu cadou să dea naștere unei noi relații.

Vărsător

Beneficiezi de susținerea astrelor, marți, 14 februarie. De asemenea, nu ar fi exclus să ai parte și de o călătorie frumoasă care să îți prindă bine. Aveai nevoie să te relaxezi și lucrurile vin de la sine. Nu-ți face griji, pentru că oricum meritai toate astea, așa că lasă-te purtat de vali.

Pești

Ești cu gândul la trecut marți și la niște amintiri frumoase pe care nu le mai ai în prezent. Poate ar fi momentul să îți deschizi sufletul și să primești oameni noi în viața ta. Nimeni nu-ți poate spune ce surprize îți rezervă astrele, însă este bine să fii disponibil la orice.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie