Life

Horoscop zilnic pentru marți, 20 decembrie 2022. Emoții la cote maxime pentru Balanțe

Horoscop pentru marți, 20 decembrie 2022. Nativii sunt puși la noi încercări de soartă. Balanțele vor avea parte de emoții mari.
19.12.2022 | 14:54
Horoscop zilnic pentru marti 20 decembrie 2022 Emotii la cote maxime pentru Balante
Horoscopul zilei de marți, 20 decembrie 2022. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Cum va fi ziua de marți, 20 decembrie 2022 pentru zodii. Astrologii au adus noi vești interesante, legate de sărbătorile de iarnă.

Ce vești aduc astrologii pentru marți, 20 decembrie 2022

Săgetătorii vor trece printr-o provocare dificilă, iar Leii se pregătesc de o vacanță de basm, sunt o parte dintre predicții. Citește în rândurile următoare horoscopul integral.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecul va fi luat prin surprindere de către un amic din copilărie. Acesta le va face o scurtă vizită, fără ca el să știe, și vor petrece apoi sărbătorile împreună.

Taur

Taurii se vor relaxa și își vor pune gândurile în ordine, cu privire la ceea ce au de făcut pentru 2023. Astrele pregătesc surprize plăcute pentru ei.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii au de îndeplinit o misiune importantă. Vor bucura o familie numeroasă, cu daruri de Crăciu și vor dovedi că sunt altruiști.

Rac

Racii vor fi uimiți de banii din contul lor. Suma se va mări peste noapte și nu-și pot explica situația. Vor încerca să caute răspunsuri și vor fi și mai surprinși când vor afla cine le-a ajutat.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii își fac bagajele și pleacă într-o vacanță de basm, de Crăciun, cu întreaga familie. Se vor distra și vor crea amintiri frumoase, de care vor povesti cu drag.

Fecioară

Fecioara va trebui să dea niște explicații la locul de muncă. Asta din cauză că vor greși o sarcină foarte importantă, dar care se va rezolva, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanța va susține un discurs important în fața unor oameni cu funcții înalte în societate. Va avea emoții mari, pentru că își dorește ca totul să iasă bine.

Scorpion

Scorpionul va acorda o mână de ajutor unei persoane care le este rival. Însă, aceasta se va afla într-un moment greu din viață, iar Scorpionii vor lăsa ura la o parte.

Săgetător

Provocare dificilă pentru Săgetători, în ziua de marți. Se vor abține cu greu să nu dezvăluie un secret dureros, care are legătură cu o persoană apropiată.

Capricorn

Capricornul va cheltui foarte mulți bani și se va plimba prin magazine. Va cumpăra mulțimi de cadouri pentru cei apropiați.

Vărsător

Vărsătorul vrea să se facă înțeles într-o discuție contradictorie. Simte că punctul lui de vedere este unul real și îți dorește să demonstreze asta. Însă, efortul va fi în zadar.

Pești

Peștii vor avea o discuție aprinsă cu persoana iubită, căci sunt încă lucruri nespuse. Acești nativi se vor descărca de toate apăsările interioare, în plan sentimental.

ADVERTISEMENT