Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 25 iulie. Taurii iau decizii pentru viitor

24.07.2020 | 15:23
Horoscop zilnic sambata 25 iulie Taurii iau decizii pentru viitor
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de sâmbătă, 25 iulie și ai toate motivele să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil. Asta pentru că weekendul începe cum nu se putea mai bine și îți aduce liniștea de care aveai nevoie după agitația din ultimele zile.

Propune-i persoanei iubite să evadați puțin din cotidian și să petreceți o zi de neuitat într-un loc în care nu ați mai fost de foarte multă vreme. Nu de alta dar e cea mai bună metodă prin care să readuceți armonia în relația voastră.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Taur, gândurile tale se îndreaptă spre viitor, pentru că trebuie să iei o decizie cât se poate de importantă. Nu îți face griji, ai ales deja drumul bun, trebuie doar să continui să-l urmezi cu încredere și optimism. Încet, dar sigur, Universul  te va ajuta să faci ca visele cele mai arzătoare să devină realitate.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 25 iulie

Berbec

Prietenul la nevoie se cunoaște, așa se spune, și azi vei descoperi că așa și este! Ai pe cineva alături exact când ai mai mare nevoie de sprijin, de o vorbă bună, de un sfat, pentru că, cel care îți sare astăzi în ajutor a trecut și el printr-o situație similară și te înțelege cel mai bine. Ascultă părerea sa, pentru că îți vorbește din experiență proprie, căci nu-i este deloc străină situația prin care treci tu, el a găsit demult soluția la problema de față și merită să-i urmezi îndrumările, pentru a nu pierde și tu timp prețios cu experimente inutile. El îți transmite direct soluția salvatoare: urmeaz-o!

ADVERTISEMENT

Taur

Vorbești despre viitor cu încredere și optimism, nu numai pentru că și se alătură și familia, la fel de entuziasmată de ceea ce se prefigurează la orizont, ci pentru că ești sigur că mergi în direcția cea bună, trecutul e profesorul tău cel mai bun, pentru că ceea ce urmează să se întâmple de mâine se bazează pe cele deja învățate ieri, și atât timp cât consideri că ți-ai asumat lecțiile trecutului așa cum se cuvine, nu ți-e frică să pornești spre viitor cu capul sus. Ai mai trecut prin situații similare celor conturate acum la orizont, și dacă atunci le-ai depășit cu succes, ajunge doar să repeți rețeta și va ieși la fel de bine!

Gemeni

Visele tale financiare sună din ce în ce mai bine, pentru că ai la orizont o perspectivă promițătoare de la care ai mari speranțe. Poate ți s-a făcut o promisiune nemaipomenită de câștig sau afacerile pe care le-ai dezvoltat până acum par să evolueze constant spre un nivel și mai bun. Ca atare, ești din ce în ce, mai sigur pe bugetul propriu. Ai chiar curajul de a face planuri de achiziții sau investiții cu banii pe care-i ai la dispoziție, mai ales că familia te cam bate la cap că ar fi nevoie de unele cumpărături mai deosebite. Ai convingerea că ceea ce ești gata să cheltui acum, va veni imediat înapoi în vistieria familiei.

ADVERTISEMENT

Rac

Te preocupă deja altă direcție, dar nu te poți concentra asupra ei până nu duci la capăt ce ai început. Fă un efort să termini ce ai început, ca să te poți elibera de sarcini restante și mai apoi să te poți dedica noului plan care s-a născut în mintea ta. Nu încerca să le duci pe ambele simultan, pentru că nu vei reuși să te concentrezi eficient și într-o parte și în alta. Ca atare, aici trebuie să depui cele mai mari eforturi, în a te ambiționa să te ocupi de planul care se apropie de sfârșit și a-l duce la îndeplinire, ca după aceea să fii complet liber pentru altceva.

Leu

Dacă organismul îți atrage atenția prin diverse semnale de alarmă îngrijorătoare că ceva nu e în regulă, ar fi bine să iei niște măsuri mai radicale începând de azi. Este nevoie urgentă de o astfel de hotărâre, oricât de grea ar fi, pentru că renunțarea face parte din procesul corect de vindecare. Nu vei putea reveni la starea normală dacă vei continua să ai același regim de viață și de acum înainte, deci caută cu insistență acel element nociv care nu te lasă să te simți bine. Că e vorba de fumat, de alcool, de sedentarism… numai tu știi asta. Așadar, analizează la rece ce nu-ți face bine și scoate-l din programul tău cotidian!

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fii convins că sacrificiile pe care le faci acum își vor arăta efectele foarte curând, ca atare nu-ți mai face atâtea griji dacă e bine, dacă e oportun, dacă merită. Orice merită, dacă vocea ta interioară îți spune că e nevoie de compromisuri pe parcurs. Într-o zi te vei felicita pentru înțelepciunea de care ai dat dovadă, acceptând, trecător, condiții clar defavorabile ție. Acestea sunt prețul care se cere plătit pentru a putea trece la o etapă superioară în care vor începe să apară și recompensele eforturilor tale de acum. Nu regreta, vei fi mulțumit de rezultate!

Balanță

Dacă ii ai pe cei dragi alături, ești cel mai puternic om din lume! Îți extragi energia din iubirea lor, din bucuria copiilor, din toleranța partenerului, din acceptarea lor necondiționată, și același lucru îl oferi și tu înzecit înapoi. Există o bună cooperare în cadrul familiei și nimic nu ți se pare mai frumos decât să fiți alături la tot ce aveți de făcut. Faceți planuri de viitor la care fiecare își aduce contribuția cu entuziasm și optimism, și cât timp sunteți alături, umăr la umăr, nimic nu vă poate opri din elan. Împreună sunteți o forță de neînvins!

Scorpion

Dedică-ți această zi, organismului tău, minții tale, care au nevoie de o atenție mai specială acum. Orice efort îndreptat spre îmbunătățirea calității vieții, spre buna funcționare a organismului tău va fi răsplătit cu o stare confortabilă după care tânjești. Adu-ți aminte de orice practică prin care corpul tău se va relaxa, se va tonifia, se va simți mai bine și lasă-te răsfățat de simțuri. Că e vorba de o zi la SPA, de e o oră în plus de somn și relaxare sau de mai mult sport, dacă ți le vei oferi, vei încheia ziua cu un tonus ridicat și cu un corp mai fericit!

Săgetător

Ceea ce faci azi pentru ceilalți e generozitate fără margini, pentru că oferi necondiționat, cu dragă inimă, și te simți bine așa. Nu aștepți nimic în schimb, vrei doar să dai ceva din ceea ce ai învățat sau din ceea ce viața ți-a oferit, ca un semn de recunoștință pentru norocul de care ai avut parte. Un serviciu în slujba comunității, indiferent ce formă ar avea, e binevenit și apreciat la justa valoare. Ai un dar gratuit de oferit cuiva care chiar are nevoie de sprijinul tău în acest moment, și o faci cât se poate de sincer, fără a pretinde nici măcar un mulțumesc, dar ai fi fericit dacă cineva îl spune.

Capricorn

Ca să ieși din pasa nu tocmai plăcută în care ai alunecat, trebuie să tai răul de la rădăcină, cum se spune, deci întoarce-te în punctul în care a pornit motivul supărării tale de acum și repară-l. A te amăgi că trece de la sine, că va fi bine, că nu mai are putere, nu te ajuta deloc, ca atare, întoarce-te acolo de unde a pornit totul, pentru că se poate remedia ceva chiar și acum. La sursa nefericirii, în punctul în care a pornit totul, acolo trebuie intervenit, deci practic trebuie s-o iei de la capăt. Poți da un restart întregului sistem, începi totul încă o dată, iar de data aceasta cu mai mult succes. La loc comanda!

Vărsător

Unii oameni nu pot fi schimbați, oricât te-ai strădui tu să le inspiri o viziune nouă, o altă atitudine de viață, deci nu insista cu oricine. Pune-te cumva în pielea lor și privește-te și pe tine cât de deschis ești la schimbare. Da, poate tu ai făcut multe modificări în modul tău de a fi sau de a gândi, dar tot au rămas unele principii de neclintit. Așa sunt și cei din jurul tău, se cramponează de o idee fixă și nu acceptă altceva pentru nimic în lume. Trebuie să-i înțelegi, pentru că unii chiar nu acceptă să se schimbe orice le-ai propune. Oare tu cum ai face într-o astfel de situație? Orgoliu și încăpățânare au și alții!

Pești

Mare atenție la direcția către care cineva te îndeamnă să purcezi, pentru că, în spatele bunelor sale intenții, ar putea fi unele semne de egoism. Doar el ar putea avea ceva de câștigat de pe urma deciziei tale de a porni pe acest drum, ca atare gândește de zece ori înainte de a spune ceva. Nu e o schimbare care te-ar ajuta pe tine, ci doar pe cel care te poate convinge acum să-i urmezi sfatul. Amână deciziile care implică orice gen de schimbare mică sau mare – de job, de partener, de casă, de domiciliu – pentru că, încă, nu cunoști toate datele problemei și ai putea face acest pas influențat negativ de un om care nu e chiar așa cum pare.

ADVERTISEMENT