News

Horoscop zilnic vineri, 14 iunie 2019. Gemenii se confruntă cu o situație emoțională dificilă

13.06.2019 | 16:00
Horoscop zilnic vineri 14 iunie 2019 Gemenii se confrunta cu o situatie emotionala dificila

Potrivit horoscopul zilnic, vineri, 14 iunie 2019, este o zi excelentă pentru majoritatea semnelor zodiacale cu excepția Gemenilor. Aceștia vor avea parte de tot felul de regrete și se vor gândi cum să facă față unei situații emoționale tot mai dificile. Au de trecut peste multe reproșuri care vin din partea apropiaților.

Horoscop zilnic vineri, 14 iunie 2019: Previziuni pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecii au parte de vești interesante care vin din străinătate. Toate planurile lor par să reușească din plin, mai ales că au investit foarte mult efort și chiar bani pentru a avea succesele scontate.

Taur

Taurii au parte de o zi de vineri fără mari surprize. Vor fi sunați de peste tot. Este o zi de comunicare, o zi cu multe telefoane în stânga și în dreapta. Au de făcut multe lucruri, deci e o zi solicitantă, dar în nota obișnuită.

Astrele au vești interesante pentru toate zodiile. Sursa foto: pixabay.com

Racii se reorientează profesional

Gemeni

Gemenii primesc reproșuri din toate părțile și se gândesc serios să caute un sprijin de la specialiști. Unele lucruri s-ar putea schimba în bine pentru ei cu condiția să își deschidă sufletul, să fie sinceri.

Rac

Racii caută resurse financiare noi și se implică în tot felul de activități noi. Se gândesc serios să intre într-un domeniu care le solicită mai mult creativitatea, căci ei de imaginație nu lipsesc.

Leu

Leii sunt răsfățații zilei de vineri. Toată lumea le face complimente și le place al naibii de mult. E o zi care se lasă cu distracție, cu voie bună. Vor fi sufletul petrecerii.

Fecioară

Fecioarele își fac tot felul de planuri. Multe dintre ele sunt fezabile și ar fi bine să se țină de ele. Au parte de tot felul de surprize, căci este acel gen de zi în care se poate întâmpla orice.

Balanță

Balanțele bucătăresc. Este o zi în care se axează exclusiv pe treburile casnice, pe reparat lucruri ici, colo, pe curățenie generală. Îi surprind pe cei dragi cu niște delicii culinare.

Scorpion

Scorpionii sunt puși pe ducă. Au gânduri de călătorie, dar nu se pot decide încă asupra destinației. Vor să facă mai multe lucruri în același timp și pentru asta își vor lua un consilier.

Săgetător

Săgetătorii comunică mai bine cu persoanele din familie cu care au avut anumite conflicte, semn că lasă de la ei. Sunt gata de a relua vechi relații, de la zero.

Capricorn

Capricornii știu cum să abordeze problemele în dragoste, iar de data aceasta vor scoate asul din mânecă. Sunt gata să-și asume doar greșelile mai mici.

Vărsător

Vărsătorii visează cu ochii deschiși, dar o situație neprevăzută îi coboară cu picioarele pe pământ. Trebuie să se redreseze în timp record.

Pești

Peștii au parte de o zi plină de surprize plăcute. Sunt înconjurați de cei mai buni prieteni și sunt puși și ei pe party.