Life
notix pixel id

Horoscop zilnic: vineri, 15 mai 2020. Taurii și Săgetătorii încep o nouă viață

14.05.2020 | 14:50
Horoscop zilnic: vineri, 15 mai 2020. Taurii și Săgetătorii încep o nouă viață
Horoscop pentru ziua de 15 mai 2020. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic: vineri, 15 mai 2020 este ziua în care Taurii și Săgetătorii o iau de la zero. Vor începe o viață mai bună, iar surprizele plăcute vin pe toate planurile.

Horoscop 15 mai 2020 pentru fiecare zodie

Berbecii iau contactul cu niște persoane care îi pot ajuta să iasă din impasul în care se află de câteva luni. Răsare soarele și pe strada lor.

Taurii continuă să fie pe val, iar din 15 mai lucrurile urcă vertiginos către succesul pe care îl doreau de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Gemenii se concentrează exclusiv asupra familiei. Au de purtat anumite discuții fie cu părinții, fie cu frații. Unele lucruri pe care le-au ascuns ies la iveală în cel mai nepotrivit moment.

Peștii iartă tot, Fecioarele se relaxează

Racii se simt descumpăniți să afle că anumite persoane i-au trădat, dar de data asta nu ține prea mult supărarea căci sunt deja căliți.

ADVERTISEMENT

Leii sunt puși pe drumuri pentru că au de rezolvat câteva chestiuni birocratice, lucruri de care depinde viitorul lor financiar.

Horoscop 15 mai pentru Fecioară. Fecioarele profită din plin de timpul liber și ies la plimbare. Se simt în al nouălea cer.

ADVERTISEMENT

Balanțele fac pact cu diavolul pentru a trece puntea. Încep să se gândească mai mult la ele și să renunțe la sacrificiile pentru oamenii care nu merită osteneala lor, iar asta e foarte bine.

Scorpionii intră în conflicte cu persoane din familie pe tot felul de lucruri pentru care nimeni în mod normal nu s-ar certa.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii văd luminița de la capătul tunelului și sunt extrem de fericiți de veștile bune pe care le primesc.

Capricornii descoperă niște economii mai vechi, de care au uitat cu totul. Banii pe care îi găsesc vin în cel mai potrivit moment.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii se plâng toată ziua de eșecurile lor, iar cineva îi va aduce cu picioarele pe pământ pentru a-i mobiliza să depășească faza melodramelor.

Peștii se află în perioada marilor împăcări. Au puterea să își ceară iertare și să ierte, la rândul lor, iar asta le dă o satisfacție imensă. Se reiau anumite relații de prietenie sau chiar de iubire de la zero.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri