Life

Horoscop special: Soarele pătrunde în Gemeni pe 20 mai. Unele zodii vor avea karma ușurată

14.05.2020 | 11:16
Horoscop special Soarele patrunde in Gemeni pe 20 mai Unele zodii vor avea karma usurata
ADVERTISEMENT

Soarele intră în Gemeni pe 20 mai, iar pentru foarte multe semne zodiacale va urma o perioadă de ușurare din toate punctele de vedere. Cei care au făcut lucrurile corect în ultima perioadă vor primi răsplata mult așteptată.

Soarele în Gemeni din 20 mai: Cum sunt influențate zodiile de acest fenomen

Berbecii, Taurii și Săgetătorii încep să simtă lucrurile bune care vin în viața lor. Soarele răsare pe strada lor, iar eforturile pe care le-au depus de la începutul anului își arată roadele.

ADVERTISEMENT

Berbecii care sunt în căutarea unui loc de muncă stabil pot primi o ofertă de nerefuzat. Taurii realizează că toate compromisurile profesionale pe care le-au făcut i-a ajutat mult, iar Săgetătorii sunt înconjurați de oameni minunați și ajutați să se ridice din nou.

Pentru Scorpioni, răul de abia acum vine

Racii au o perioadă liniștită, iar din 20 mai încep să vadă lucrurile dintr-o cu totul altă perspectivă. Se vor detașa de persoanele toxice și vor face un pas important în față.

ADVERTISEMENT

Leii au în continuare probleme pe plan profesional, dar răsare și pentru ei o mică rază de speranță la finalul acestei luni. Doar de ei depinde cum vor gestiona oportunitățile cu care se vor întâlni.

Fecioarele sunt în perioada de meditație, analizează totul, fac calcule, fac strategii. Este un timp numai bun pentru ele, căci acum au și inspirația pe care credeau că au pierdut-o.

ADVERTISEMENT

Balanțele și Gemenii împart cumva același destin. Gemenii sunt favorizați de intrarea Soarelui în segmentul lor astrologic pentru câteva zile, perioadă în care trebuie să îndrăznească să facă marile schimbări, în timp ce Balanțele primesc vești bune din partea prietenilor.

Scorpionii, Capricornii, Vărsătorii și Peștii trebuie să acționeze cu maximă prudență. Scorpionilor li se pun în continuare multe obstacole în cale (ce e mai neplăcut abia acum vine), iar Capricornii, Peștii și Vărsătorii trebuie să fie mai maleabili și mai împăciuitori.

ADVERTISEMENT