News
notix pixel id

Horoscop zilnic: vineri, 2 august! Capricornul dă piept cu șarlatania în persoană!

01.08.2019 | 16:27
Horoscop 17 mai 2020. Sursa foto: pixabay.com

FANATIK vă aduce horoscopul pentru data de 2 august. Multe dintre zodii primesc vești bune, iar în cămin situașia este una calmă, dar și caldă. Capricornul va da însă piept cu șarlatania în persoană!

Așa arată horoscopul pentru data de 2 august

Berbec

Berbecul are nevoie de o gândire pozitivă, deoarece are nevoie. Nimic nu te poate face să gândești pozitiv mai bine decât o plimbare prin natură.Așadar, nu refuza o invitație la plimbare în parc! Veți găsi soluții la mai toate problemele cu care vă confruntați.

Taur

Nativii din zodia Taur își exun profesionalismul şi pasiunea, care vor fi remarcate de colegi şi de şefi, astfel că veţi avea o şansă uriaşă pentru a primi o mărire de salriu. Cu toate acestea, nu v-ar strica puțină mișcare.

Horoscop 2 august
Horoscop 2 august

Gemeni

Nativii din Gemeni nu se pricep la a da sfaturi, cel puțin azi. Sunt distrați, iar prietenii vă vor privi lung dacă le veți da un sfat, așa că mai bine vă abțineți! Trebuie să luați o decizie importantă, însă mai puteți amâna câteva zile.

Rac

Pentru nativii din Rac se anunță o zi cu vești bune. Unele probleme care v-au consumat multe eforturi și energie în trecut și-ar putea găsi rezolvarea. Poate este vorba despre o veche dispută de natură legală sau de o problemă financiară.

Leu

Un pas important în carieră se întrevede astăzi și vă va da o energie debordantă și speranța că veți putea face și alte schimbări în bine în viața voastră personală. În dragoste, ar fi bine să dați mai multă atenție persoanei iubite pentru a nu se simți neglijată.

Fecioară

Un proiect destul de complicat vă va ține ocupat aproape întreaga zi, dar îi veți da de cap. Spre searaă veți primi o veste bună, care vă va ajuta în problemele financiare cu care v-ați confruntat în ultima perioadă de timp.

Balanţă

Astăzi, nativii zodiei Balanţă se vor simţi extrem de obosiţi. Sarcinile pe care le aveţi la serviciu, viaţa personală, dar şi relaţiile sociale vă vor lăsa fără vlagă. Dacă nu sunteţi atenţi, s-ar putea să vă îmbolnăviţi. Nu uitați să alternați între muncă și odihnă și nu vă blocați într-o singură sarcină prea mult timp.

Scorpion

Scorpionii trebuie să ştie că riscul de vătămare, astăzi, este mai mare decât de obicei. Evitați prea multă activitate fizică, deoarece ar putea fi prea mult pentru corpul dumneavoastră. Cei care au familii ar trebui să petreacă timp de calitate cu copiii lor.

Săgetător

Săgetătorii se vor simţi deprimaţi și debusolați de probleme care îi vor lua prin surprindere. Dacă nu cer ajutorul, riscă să-şi piardă cumpătul şi să facă greșeli destul de costisitoare.

Capricorn

Nativii Capricorn vor da piept cu șarlatania în persoană. O cunoștință va încerca să vă vândă o afacere frumos împachetată, însă putredă până în măduva spinării. Așadar, trebuie să acționați cu tact, dar cu capul pe umeri și să refuzați frumos.

Vărsător

Nativii Vărsător se concentrează pe cămin, pe relațiile cu membrii familiei, dar au și câteva idei bune pentru afaceri, care par a fi unele destul de profitabile, dacă le veți pune în mișcare.

Pești

Nativii Pești trebuie să aibă o discuție cu o persoană pe care nu au agreat-o deloc în trecut, iar sentimentele sunt și acum aceleași, însă trebuie să converseze cu aceasta. O ieşire pe plajă poate oferi o relaxare de moment, care să vă facă să uitați compania în care trebuie să fiți.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri