Life

Horoscop zilnic: vineri, 29 mai 2020. Balanțele primesc vești bune din străinătate

28.05.2020 | 14:36
Horoscop zilnic vineri 29 mai 2020 Balantele primesc vesti bune din strainatate
ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic: vineri, pe 29 mai 2020, Balanțele vor primi câteva vești extrem de bune de la rude aflate în străinătate. Scapă de mai multe griji.

Horoscop 29 mai 2020 pentru fiecare zodie

Berbecii fac apel la unitate în familie după ce se confruntă cu tot felul de reproșuri, iar ei sunt prinși la mijloc.

ADVERTISEMENT

Taurii se relaxează și se bucură de timpul pe care îl au alături de persoanele dragi. Sunt extrem de binedispuși.

Gemenii realizează că lucrurile de care au nevoie pentru a fi fericiți sunt foarte puține și chiar la îndemâna lor. Au o zi excelentă.

ADVERTISEMENT

Racii petrec alături de persoana iubită momente de neuitat. Se simt extrem de răsfățați și protejați.

Scorpionii se ceartă cu colegii de serviciu

Leii se lovesc de anumite greșeli pe care le-au făcut în trecut și sunt dispuși să facă schimbările pe care le-au tot amânat de-a lungul vremii. Începe o nouă etapă pentru ei.

ADVERTISEMENT

Fecioarele își fac tot felul de planuri, însă problema este gestionarea resurselor financiare. Se gândesc foarte serios la alternative interesante din care să iasă un ban în plus.

Balanțele primesc vești bune de la prietenii ori rudele plecate peste mări și țări și sunt încurajate să facă un pas important în viața lor.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au discuții aprinse cu colegii de muncă și se simt în continuare neînțeleși.

Săgetătorii descoperă lucruri noi despre persoane față de care aveau toată stima. Lumea lor este dată peste cap de ceea ce află.

Capricornii devin mai responsabili și mai atenți cu mediul în care trăiesc, ba chiar fac achiziții utile pentru căminul lor.

Vărsătorii sunt puși în situații complicate chiar de persoane din familie. Trebuie să dea dovadă de sinceritate. Toată ziua poate fi considerată un examen de psihologie.

Peștii fac un pas în spate și încep să asculte mai mult decât vorbesc. Își dau seama că nu le știu pe toate și că uneori e bine să fie mai modești.

ADVERTISEMENT