Life

Horoscopul banilor pentru luna mai 2021. Trei zodii se joacă fără să ia măsuri de precauție

21.04.2021 | 14:30
Horoscopul banilor pentru luna mai 2021. Trei zodii se joacă fără să ia măsuri de precauție
Horoscopul banilor pentru luna mai 2021. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Horoscopul banilor pentru luna mai 2021 arată extrem de interesant mai ales pentru Fecioare și Capricorni! Află cum stai la capitolul financiar în cea de-a cincea lună din an.

Berbecii nu se mai pot baza pe noroc în luna mai, ci trebuie să muncească mai mult pentru anumite capricii. Banii nu mai vin așa cum s-a întâmplat în primele luni ale anului.

ADVERTISEMENT

Taurii vor să investească în niște domenii noi. Sunt tot mai atrași de o schimbare majoră din punct de vedere profesional, iar în perioada următoare s-ar putea să apeleze la bănci pentru împrumuturi.

Horoscopul banilor pentru luna mai 2021

Gemenii nu sunt în largul lor în luna mai, căci vin tot felul de restanțe pe care nu le mai pot amâna. Sunt nevoiți să strângă cureaua.

ADVERTISEMENT

Racii reușesc să economisească mai bine față de lunile anterioare, ba chiar își permit anumite escapade la munte sau la mare.

Leii vor plăti din cauza zgârceniei de care au dat dovadă în primele luni ale anului. Vor ști acum cum e să nu ai și să nu te ajute nimeni.

Fecioarele vor sta bine la capitolul financiar și vor folosi banii cu cap de data asta. Fiecare leu pe care îl va cheltui va merita din plin.

ADVERTISEMENT

Balanțele nu duc lipsă de bani, dar parcă le e frică să se aventureze în anumite situații, așa că sunt precaute chiar dacă au de unde da.

Scorpionii au o lună financiară grozavă, dar nu le este recomandat să înceapă afaceri noi.

Vărsătorii au probleme cu banii

Săgetătorii vor beneficia de mici ajutoare din stânga și dreapta, așa că preocupările lor din punct de vedere financiar vor dispărea chiar de la începutul lunii.

ADVERTISEMENT

Capricornii pun mâna pe niște contracte bănoase. E ca și cum ar câștiga la loterie.

Vărsătorii ajung la fundul sacului în luna mai și trebuie să facă rost de noi resurse financiare. Au stat și au visat cu ochii deschiși, iar acum plătesc pentru reveria lor.

Același lucru este valabil și pentru cei născuți în zodia Pești, care n-au mișcat un deget să își îmbunătățească situația financiară.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri