Life

Horoscopul floral, realizat de Mihai Voropchievici. Ce floare ești, în funcție de ziua nașterii

Horoscopul floral, realizat de Mihai Voropchievici, vine cu descrieri extrem de interesante ale zodiilor, în funcție de ziua nașterii.
24.08.2023 | 12:34
Horoscopul floral realizat de Mihai Voropchievici Ce floare esti in functie de ziua nasterii
Horoscopul flora, realizat de Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici prezintă horoscopul floral, în exclusivitate pentru cititorii FANATIK! Acest horoscop este unul de-a dreptul inedit. Se bazează pe ziua noastră de naștere.

Horoscopul floral, realizat de Mihai Voropchievici. Ce floare ești, în funcție de ziua nașterii

Ziua în care te-ai născut te bagă într-o anumită categorie, cum sunt în numerologie cifrele de la 1 la 9, așa sunt și florile. Vorbim despre zilele de naștere, indiferent de lună.

ADVERTISEMENT

De pildă, în horoscopul floral, cei născuți pe 1, 10, 19 și 28 sunt sub influența florii soarelui! Floarea-soarelui este protejată, evident, de Soare. Este mereu în centrul atenției, este o floare lider. Caută să conducă inclusiv în cuplu. Persoanele născute în aceste zile sunt oameni optimiști și primii care încearcă orice. Sunt oamenii care au soluții. Sunt dinamici și activi. Defecte: impulsivi, imprudenți, severi și egoiști. În dragoste sunt sinceri, dar vor supunere din partea partenerului. Sunt compatibili cu albăstreaua, macul, orhideea și bujorul.

2, 11, 20 și 29 sunt zilele Bujorului. Acești nativi sunt sinceri și au o imaginație super-bogată. Calitățile: sunt perseverenți, loiali, pasionali. Defectele lor: sunt critici, posesivi și încăpățânați. Sunt compatibili cu alți bujori, cu margareta, cu orhideea și cu macul. Sunt destul de romantici pe plan sentimental. Trăiesc în tensiuni mari și acumulează mult stres. Sistemul nervos e foarte sensibil. Se recomandă evitarea stărilor de conflict.

ADVERTISEMENT

Ce au special cei născuți sub Papucul Doamnei

Horoscopul floral continuă cu o altă zodie. Cei născuți pe 3, 12, 21 sau 30 sunt Papucul Doamnei. Cei protejați de această floare nu suportă regulile stricte. Personalitatea lor puternică îi poate face să pară inaccesibili. Sunt dinamici, guralivi, vioi, isteți, deschiși și sociabili. Au ca defecte instabilitatea, orgoliul și neatenția. În dragoste sunt fideli, atâta timp cât relația nu devine plictisitoare. Sunt compatibili cu macul, cu trandafirul și cu alt papuc al doamnei. La sănătate, pot avea probleme cu plămânii sau rinichii.

Ajungem apoi la cei născuți pe 4, 13, 22 și 31. Aceștia sunt protejați de albăstrea. Albăstreaua este conservatoare. Nu suportă ironiile ori apropourile de niciun fel. Din cauza rigidității reușesc greu să își exprime sentimentele. Albăstrelele sunt disciplinate, fidele și organizate. Defecte: nu știu de glumă, sunt rigizi. Nu prea țin cont de dorința celui cu care sunt în discuție. Sunt compatibile cu bujorul, macul și margareta. La sănătate, circulația membrelor inferioare e deficitară.

ADVERTISEMENT

Irisul e floarea reprezentativă pentru nativii din 5, 14 și 23 din oricare lună. Irisul trăiește clipa, nu ține cont de bariere. Sunt nativii care îi pot uimi cu deciziile lor. Sunt spontani, le plac călătoriile, se adaptează oriunde. Sunt maleabili, energici și extraordinari în dialog.  Defecte: sunt cam narcisiști, extravaganți și pot avea reacții exagerate pe care nu și le cenzurează.

Explodează rapid la un afront sau o șicană care nu le convină. În dragoste, se implică foarte rar emoțional. Le place jocul seducției. Sunt compatibili cu trandafirul, papucul doamnei și floarea soarelui. În sănătate, pot avea probleme cu coloana sau ficatul. Trebuie evitate excesurile de tot felul.

ADVERTISEMENT

Horoscopul floral: Macul, posesiv și vicios

Macul are zilele pe 6, 15 și 24 în oricare lună. În horoscopul floral, Macul vrea totul sau nimic. E o fire visătoare și crede în povești cu Ilene Cosânzene și cu Feți-Frumoși. Macii au și defecte: foarte posesivi și vicioși. Viciile pot să le dea dureri de cap foarte mari. Sunt compatibili cu Papucul Doamnei și Trandafirul. Sunt cei mai longevivi nativi, dar longevitatea e condiționată de reducerea stresului și a tutunului.

Nativii din zilele 7, 16 și 25 din oricare lună sunt cei înclinați spre spiritualitate. Orhideea e ușor naivă, sensibilă, știe să iubească profund, dar așteaptă și reciprocitate. E atractivă și provoacă gelozii pe măsura actractivității sale. Au pretențiozitate mare, naivitate și încredere excesivă. În dragoste, caută parteneri impunători, care să aibă și autoritate. Sunt compatibili cu floarea soarelui și Papucul Doamnei. Pot avea probleme cu splina ori sistemul digestiv.

Margareta: 8, 17 și 26 sunt zilele acestei zodii. Nu acceptă niciodată compromisuri. Devine încăpățânată dacă regulile îi sunt încălcate. Au imaginație bogată. Nativii Margaretă sunt perseverenți, sinceri și ambițioși. Ca defecte: emotivi, posesivi, uneori introvertiți. În dragoste, le place să își testeze partenerul de viață. După multe probe se dăruiește cu pasiune și senzualitate. Până nu știe cu cine are de-a face nu se lansează într-un parteneriat de dragoste. Compatibilitate au cu albăstreaua, bujorul și macul. Pot avea probleme cu articulațiile sau cu vederea.

Mergem în horoscopul floral cu descrierea Trandafirului. Zilele sunt 9, 19 și 27. Trandafirul iubește viața și bucuria de a trăi. Adoră gloria, poziția socială și rangurile. Posedă un puternic magnetism sexual pe care știe să îl folosească în celșe mai ingenioase moduri. Trandafirul poate fi sarcastic și înțepător. Sunt vanitoși și imprevizibili acești nativi. În dragoste, sunt pasionali, intuitivi. Știu din prima clipă dacă este el sau ea partenera ori partenerul ideal. Sunt compatibili cu Papucul Doamnei și cu Macul. Pe pagina de YouTube ASTROFANATIK găsești și alte horoscoape speciale, realizate de Mihai Voropchievici.

ADVERTISEMENT