Life

Karma în funcție de ziua nașterii. Ce lecții de viață usturătoare ai de învățat dacă ești născut după data de 15

Care e karma ta, în funcție de ziua nașterii? Mihai Voropchievici vine cu o temă la care nu te-ai fi gândit și dezvăluie scopul ultimei tale reîncarnări.
28.06.2023 | 13:34
Karma in functie de ziua nasterii Ce lectii de viata usturatoare ai de invatat daca esti nascut dupa data de 15
Karma în funcție de ziua nașterii. Lecțiile de viață explicate de Mihai Voropchievici. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Care e karma ta, în funcție de ziua nașterii? Care sunt lecțiile pe care trebuie să le învățăm pe parcursul vieții? Mihai Voropchievici deslușește un mare mister!

Karma în funcție de ziua nașterii. Lecțiile pe care trebuie să le înveți

Cu toții am auzit vorbindu-se despre lecții karmice, despre karmă și despre reîncarnare. Mihai Voropchievici vine și face lumină în legătură cu acest subiect extrem de interesant, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Există mai multe lecții karmice, iar acestea diferă în funcție de scopul ultimei reîncarnări. Legea karmei presupune cunoașterea unui scop în viață, dar și respectarea lui, pentru perfecționarea sufletului.

„Minunea pe care am să v-o explic este împărțită, undeva, în cele 31 de zile ale fiecărei luni. Sunt intervale cu zile de naștere”, spune Mihai Voropchievici.

ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici, lecții pentru cei născuți în primele zile ale lunii

Care e karma ta, așadar, în funcție de ziua nașterii? Cei născuți între zilele 1 și 11 ale lunii trebuie să studieze motivul risipei. Dacă ați venit pe lume în primele 11 zile ale lunii, trebuie să fiți ceva mai atenți la risipă, la poluare, la lucrurile pe care le folosiți și apoi le abandonați producând pagube atât materiale cât și spirituale.

Dintre toate sarcinile, sarcina voastră e cea mai bună. Trebuie să vă dezvoltați simțurile iubirii, fericirea, entuziasmul pentru viață. „Trebuie să vă învățați pe voi înșivă să credeți în Dumnezeu, în realitatea unui destin, a unui scop în viață”, este lecția oferită de Mihai Voropchievici.

ADVERTISEMENT

Oamenii bolnavi și singuratici au nevoie de conștiința spirituală a celor care sunt născuți între 1 și 11 ale lunii. De asemenea, e bine ca acești nativi să nu uite că au venit în această încarnare pentru a studia, pentru a pune în practică și a făuri înțelepciunea din științele psihice.

Cei născuți între 12 și 21 ale lunii trebuie să învețe importanța devotamentului

Karma în funcție de ziua nașterii: intervalul 12-21. Trebuie să învățați umilința și devotamentul față de principiile spirituale. Multe din numele mari ale istoriei nu au ezistat să își călăuzească drumul spre a accede pe culmi cât mai înalte.

ADVERTISEMENT

Funcția voastră de bază e să faceți tot ce puteți ca lumea să devină mai bună și mai frumoasă. Deșerturile fizice și mentale așteaptă contextul și contactul cu voi. Orice informație utilă va înlătura din mintea celor cu care intrați în contact deșeurile toxice, mai ales cele mentale.

La această reîncarnare, trebuie să vă dezvoltați și extidenți conștiința voastră. Trebuie să căutați un învățător bun, cineva care să vă ghideze. Mai aveți misiunea de a dezvolta simțămintele de iubire și devotament, dar și aptitudinea de a semăna sămânța speranței și pacea în inimile altora.

Atenție, ambiția nu e totul! Adevărata bogăție locuiește în interior, în sufletul dumneavoastră! Oferiți-vă bunătatea sufletului pe tavă celor neajutorați.

Karma în funcție de ziua nașterii: Ești născut în ultima zi a lunii? Ești un profesor pentru ceilalți!

Karma, în funcție de ziua nașterii: zilele de naștere de la 22 la 31 ale lunii. Voi sunteți pe Pământ pentru a învăța să fiți răbdători și înțelegători. Încercați, de asemenea, să îi ajutați pe cei din jurul vostru cu un spirit calm. Îi puteți ajuta, de exemplu, pe cei născuți între 12 și 21 ale lunii.

Dezvoltați spiritul de generozitate. Cu cât oferiți mai mult, cu atât primiți mai mult. Să fiți mai puțini legați de posesiunile materiale. Cu cât vei da altora mai mult, vei face cu bucurie și cu suflet deschis totul. Bucuria care vine asupra voastră va fi nemăsurată. Astfel vă veți îndeplini sarcina, ajutându-i pe cei bătrâni sau pe cei foarte tineri.

Voi sunteți aici să ajutați, dar și să purtați de grijă celui mai slab și neajutorat. Sarcina voastră e să învingeți gelozia și prejudecățile. De multe ori, când apelăm la gelozie și avem prejudecăți față de niște oameni sau cazuri ivite în viața noastră, totul se îndreaptă înapoi, spre noi.

Pentru alte teme la fel de interesante, realizate de Mihai Voropchievici, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT