Life

Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești

Horoscopul indian vechi, adică hindus, are câteva caracteristici aparte. Cu toate sunt legate de ziua de naștere
26.04.2024 | 22:30
Horoscopul hindus Ce spune de fapt ziua de nastere despre tine si capcanele de care sa te feresti
Horoscopul hindus, arta indienilor bătrâni. Sursa foto - freepik.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul hindus vine la pachet cu o serie de date legate de ziua de naștere a fiecăruia. Astfel, dacă ne raportăm strict la momentul în care am văzut lumină pentru prima oară, atunci indienii consideră că drumul în viață urmează un curs logic.

Horoscopul hindus, ce spun indienii bătrâni

Nu există abateri, nu există păreri contra. Ziua de naștere scoate în evidență câteva caracteristici și trăsături aparte despre fiecare om. Zodiacul indian se diferențiază de cel european prin faptul că este compus din mai multe semne, exact 36 de decade. Cu alte cuvinte, fiecare interval de zece zile din an este asociat cu o anumită zodie. De asemenea, scopul său nu este să prevadă viitorul, ci să ofere sfaturi nativilor sub fiecare semn despre cum să trăiască mai bine.

ADVERTISEMENT

1 – 10 ianuarie: LOTUSUL

În această perioadă, Lotușul aduce succes pe plan sentimental și în carieră. Este un individ demn și credincios, pentru care onoarea este o valoare de neclintit.

11 – 20 ianuarie: ARCAȘUL

Arcasul este un visător fără egal. Atunci când se pierde în vise, uită complet de lumea din jur. Manifestă o pasiune puternică pentru problemele oculte și dispune de o voință extraordinar de puternică.

ADVERTISEMENT

21 – 30 ianuarie: VULTURUL

Vulturul se remarcă în toate aspectele ca un individ superior. Este dotat cu putere de acțiune, un nivel intelectual excepțional, caracter puternic și conștiința clară a propriei valori. Nobilul său caracter nu poate fi niciodată pus sub semnul întrebării.

31 ianuarie – 9 februarie: CALEAȘCA

Persoana născută sub acest semn zodiacal este pasionată de necunoscut și de experiențe noi. Interesele sale sunt mereu un pas înaintea celorlalți, iar gândirea sa lucidă îl ajută în toate acțiunile sale.

ADVERTISEMENT

10 – 19 februarie: APA

Nativul din semnul Apei preferă să fie ascultat și să-și vadă cuvintele respectate. Are o fire mândră și curajoasă.

20 februarie – 1 martie: PERLA

În viață, individul născut sub semnul Perlei are nevoie de sentimente calde, de prietenie și înțelegere. El însuși este bogat sufletește, fiind un sentimental incurabil.

ADVERTISEMENT

2 – 10 martie: CORABIA

Atât bărbații cât și femeile născute sub semnul zodiei Corabiei atrag mult succes în relațiile amoroase. Persoana purtătoare a acestui semn zodiacal este sociabilă și se bucură din plin de viață.

11 – 20 martie: YOGHINUL

Omul aflat sub acest semn zodiacal trăiește departe de lume, atât în plan material, cât și spiritual. Cei din jurul său pot spune că nu știe ce își dorește de la viață. Va fi un solitar și nu va deranja pe nimeni.

21 – 31 martie: TOPORIȘCA

Persoana născută în această perioadă este maestru în arta vorbirii și a replicii, dar poate fi și ușor sfătos. Deși muncitor, este greu de împăcat cu el pentru că își va apăra întotdeauna propriile idei. În rest, este un om iubitor.

1 – 10 aprilie: CALUL

Un individ care nu se lasă afectat de nimic. Este mereu jovial și degajat, contagiind pe cei din jur cu optimismul său. Adesea, îi este dificil să se concentreze și să ia decizii, indiferent de natura lor.

11 – 20 aprilie: BIRJARUL

Iubitor de familie și prieteni, Birjarul se descurcă bine în această lume. Nu este consecvent în gânduri și acțiuni, dar poate ajunge să ocupe poziții de conducere.

21 – 30 aprilie: FOCUL

Omul născut sub acest semn zodiacal se identifică cu focul în comportament și în firea sa. Este frumos, armonios și spiritual, acordând o importanță deosebită dragostei.

1 – 10 mai: CAPRA

Persoana născută sub semnul Caprei manifestă o nerăbdare permanentă. Pentru ea, nu există priorități, dorind să facă totul în același timp. Se bucură de noroc în viața sentimentală și în căsnicie.

11 – 20 mai: ELEFANTUL

Un individ tenace, cu o puternică forță de muncă și o mare răbdare. În carieră, poate obține succes și va avea parte de o viață de familie liniștită.

21 – 31 mai: FIRUL

Responsabil în toate acțiunile sale, nativul din semnul Firului va fi apreciat și pretuit pe parcursul vieții sale. Este un vorbitor iscusit și lasă o impresie bună în societate.

1 – 10 iunie: PHOENIXUL

Această persoană este plină de suflet și va reuși în acțiuni caritabile. Fiind simpatizat de toți cei cu care intră în contact, poate deveni un om politic influent. Demonstrează în orice împrejurare o mare stăpânire de sine.

11 – 20 iunie: DIAMANTUL

Diamantul este un individ puternic, greu de influențat și de întors de la convingerile sale. De aceea, poate fi considerat un partener dificil, inclusiv în dragoste.

21 – 30 iunie: VIERUL

Ocrotit de astre, Vierul va demonstra rafinament și un spirit aristocratic. Evită să fie folosit pentru beneficiul său personal sau al societății.

1 – 10 iulie: SARPELE

Nativul născut sub acest semn zodiacal trăiește în prezent și nu are planuri de viitor. Este rapid la mânie și inconstant în acțiunile sale.

11 – 21 iulie: BROASCA ȚESTOASĂ

Individul născut sub semnul Broaștei Țestoase se va apăra întotdeauna ca și cum ar purta o carapace. Este prudent și se bazează întotdeauna pe familia și prietenii săi.

22 iulie – 1 august: CÂINELE

Curajul este trăsătura definitorie a acestui om. Îi place să fie apreciat și recunoscut pentru meritele sale.

2 – 12 august: VÂNĂTORUL

Un expert în afaceri și un comerciant iscusit. Este un luptător veritabil și urcă în ierarhia socială cu tenacitate.

13 – 23 august: URSUL

Generos și iubitor de daruri, Ursul este mereu pofticios și își dorește tot ce îi place. În mod obișnuit, dacă nu apar probleme de sănătate, va avea o constitție robustă.

24 august – 2 septembrie: FECIOARA

Persoana născută sub semnul Fecioarei este deșteaptă, iubește să învețe și să se perfecționeze. Este harnică și caută să se autodepășească în toate domeniile.

3 – 12 septembrie: PANA

În viața sa, acest individ se poate afirma în diverse domenii. Este vorbitor talentat și scrie cu pricepere. Are șanse de succes în domeniul artistic.

13 – 23 septembrie: RÂNDUNICA

Apreciind armonia și ordinea, persoana născută sub semnul Rândunicii aduce bucurie și entuziasm celor din jur. Pofta sa de viață îi contaminează pe cei din jur.

24 septembrie – 3 octombrie: BALANȚA

Nativul din Balanță este preocupat de ideea libertății. Este un individ chibzuit și organizat, care planifică și verifică cu grijă fiecare acțiune.

4 – 13 octombrie: ULIUL

Privind din înălțime, Uliul observă lucrurile în toată complexitatea lor. Este însetat de succes și are o gândire clară.

14 – 23 octombrie: MAIMUȚA

Omul născut sub semnul Maimuței este adesea secretos, dar inteligent și poate reuși în afaceri.

24 octombrie – 2 noiembrie: DELFINUL

Un individ hotărât, care nu se lasă intimidat de dificultăți sau riscuri. Este un om de acțiune, nesățios în dragoste și descurcăreț.

3 – 12 noiembrie: TURNUL

Un prieten de încredere, cu o fire artistică și un simț artistic dezvoltat. Este blând și politicos în relațiile cu ceilalți.

13 – 22 noiembrie: LEUL

Omul născut sub semnul Leului este un luptător înverșunat, care detestă să piardă. Este un individ complex, cu o imaginație bogată.

23 noiembrie – 2 decembrie: PUSTNICUL

Persoana născută sub semnul Pustnicului este remarcabilă din toate punctele de vedere. Poate lăsa o amprentă în istorie datorită caracterului său puternic și pasional.

3 – 12 decembrie: SCOICA

Original și uneori neconvențional, individul din semnul Scoicii poate părea egoist, dar manifestă înțelepciune față de evenimentele vieții.

13 – 21 decembrie: METALUL

Asemenea metalului, acest om este dur și rece la suprafață, ascunzându-și adevărata față și intențiile. Este abil în arta convingerii.

22 – 31 decembrie: FUNIA

Nativul din semnul Funiei este apreciat pentru ajutorul său necondiționat acordat celorlalți. Investește mult efort pentru a-i sprijini pe alții, dar își cunoaște întotdeauna propriile interese.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților