Life

Alina Bădic, horoscopul pentru săptămâna 14 – 20 ianuarie 2024. Ce zodii au parte de noroc

Horoscop pentru săptămâna 14-20 ianuarie 2024, transmis de astrologul Alina Bădic. Zodiile care vor avea parte de noroc.
13.01.2024 | 22:01
Alina Badic horoscopul pentru saptamana 14  20 ianuarie 2024 Ce zodii au parte de noroc
Ce vești are astrologul Alina Bădic pentru zodii. Sursa foto: B1TV, freepik, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum va fi săptămâna 14-20 ianuarie 2024 pentru zodii. Predicțiile oferite de astrologul Alina Bădic. Norocul va surâde din plin anumitor nativi, după o perioadă în care au crezut că sunt predestinați supărărilor. Iată mai jos horoscopul integral!

Vești din partea astrologului Alina Bădic pentru perioada 14-20 ianuarie 2024

Berbec

Veți relaționa cu mai multă forță și veți iniția proiecte pe care le aveați de multă vreme în minte. Planeta Neptun vă va ajuta să ieșiți din zona de confuzie, cea care vă încurca în ultima perioadă. Concentrați-vă săptămâna viitoare foarte bine pe Neptun.

ADVERTISEMENT

Taur

Discuții foarte confortabile pentru Tauri, cu beneficii materiale. Veți semna contracte importante, care vă vor mări bugetul și vă vor schimba finanțele. Tocmai aceste schimbări vă vor oferi anumite schimbări. O energie debordantă vă va cuprinde.

Gemeni

Mesaje karmice din partea Mercurului, guvernatorul acestui semn zodiacal. Vă veți adresa multe întrebări care au legătură cu interiorul vostru și vă veți redescoperi. Trebuie să vă gândiți foarte bine asupra viitorului și cui sunteți datori.

ADVERTISEMENT

Rac

Trecutul vă bântuie. Trebuie să rezolvați o problemă mai veche, altfel nu veți progresa. Găsiți variante de abordare corecte și veți reuși să depășiți totul. Este important și să analizați situația, pentru a descoperi de ce vi s-a ivit, care este scopul ei.

Leu

Leul va fi supus testului răbdării. Saturn vorbește despre rezolvări financiare de mare forță și este important să rămâneți echilibrați. Vi se va oferi ceea ce vi se cuvine. Reglaje karmice, de asemenea, despre care nu aveați habar, vor fi descoperite și puse la punct.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara trebuie să analizeze foarte bine toate parteneriatele de care va avea parte, fiindcă așa va putea vedea foarte bine și avantajele. Propriile probleme trebuie, de asemenea, urmărite atent, încât să fie rezolvate corespunzător și să nu vă mai afecteze.

Balanță

Balanța va găsi, la vreme de cotitură, răspunsul la foarte multe dintre întrebări. Va fi o maturizare dură, dar extrem de utilă. Aveți mai multă grijă de sănătatea voastră mintală, căci aceasta răspunde de sănătatea interioară per total, mai transmite Alina Bădic.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionii trebuie să-și ia un angajament față de Univers. Legea plutoniană este foarte relevantă pentru voi acum. Este momentul să acționați și să faceți față provocărilor. Nu va fi ușor, dar cu siguranță veți reuși să scăpați de orice dificultate.

Săgetător

O energie multă pentru Săgetători. Se vor simți capabili să înfrunte orice obstacol și să pună în practică lucruri pe care le-a tot amânat până acum. Deși vă veți simți și agitați, dacă vă aflați sub acest semn zodiacal, în mod cert veți ajunge la stare de pace.

Capricorn

Capricornul se va întoarce puțin în trecut. Va fi nevoit, deoarece așa va afla de unde îi vin anumite probleme. Capricornul va căuta profund în interiorul său și își va da voie să se iubească mai mult, ceea ce a omis până în momentul de față.

Vărsător

Cât despre Vărsători, Saturnul îi va determina să pună limite celor din jur. Doar așa vor reuși să se redescopere, să se prețuiască și să aibă parte de respectul pe care și l-a imaginat până acum. Nu vă mai blamați pentru niciun fel de vulnerabilitate.

Pești

Saturn îi va ajuta pe Pești să-și învingă temerile. La fel ca Vărsătorii, vor stabili limite în relaționarea cu ceilalți. De săptămâna viitoare, veți prelua controlul tuturor emoțiilor și nu veți mai permite nimănui să vă abată din drumul către succes.

ADVERTISEMENT