Life

Cărțile de tarot și ziua de naștere. Ce rol au în destinul tău, datele cu noroc la bani și fericire

Tu știi care este legătura dintre cărțile de tarot și ziua de naștere? Iată ce rol au în destinul tău și care sunt datele cu noroc la bani și fericire.
05.04.2024 | 18:30
Cartile de tarot si ziua de nastere Ce rol au in destinul tau datele cu noroc la bani si fericire
Cărțile de tarot și ziua de naștere. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cărțile de tarot și ziua de naștere. Vrei să știi ce rol au în destinul tău și care sunt datele cu noroc la bani și fericire? Poate nu ai luat în calcul asta, dar numerologia are o mulțime principii în comun cu astrologia.

Cărțile de tarot și ziua de naștere

De altfel, cărțile de tarot și ziua de naștere sunt conectate direct. În acest mod poți afla care sunt datele cu noroc la bani și fericire și mai mult de atât știi cât de bine îți poate merge sau nu într-o perioadă a vieții tale.

ADVERTISEMENT

Înainte de toate este bine să știi că data nașterii trebuie adunată până când se obține un singur număr. Acest număr este conectat cu una dintre arcanele majore ale tarotului. Astfel, dacă ești născut pe 19 august, spre exemplu, aduni numerele 1 și 9 și vei obține 10.

1 va fi adunat cu zero, iar în final vei avea cifra 1. Pentru cei care nu știu, arcanele majore sunt cărțile de tarot care vorbesc despre destin, viitor, dar și despre drumul în viață. Ce poți afla despre cărțile de tarot și ce legătură au cu ziua de naștere? 

ADVERTISEMENT

Ce rol au în destinul tău, datele cu noroc la bani și fericire

Dacă te-ai născut pe 1, 10, 19 și 28, reprezentativă este prima carte din arcanele majore și anume Magicianul. Această carte de tarot simbolizează comunicarea, magia, dar și intelectul. Cu alte cuvinte, cartea Magicianul îți spune că poți avea succes în viață.

Ai aptitudini multe, te descurci rapid în orice situație și te adaptezi la orice. De asemenea, știi și cum să profiți de ocaziile care îți ies în cale și nu ratezi ocazia pentru un nou început, dacă este cazul.

ADVERTISEMENT

Continuăm legătura dintre cărțile de tarot și ziua de naștere. Dacă te-ai născut pe 2, 11, 20 și 29  cartea ta de tarot este Papesa, o autoritate spirituală. Această carte este totodată și simbolul divinității feminine, dar și al maternității.

Cartea este una norocoasă, care confirmă faptul că ai o putere interioară ieșită din comun. De asemenea, ai un destin protejat și foarte rar poți ajunge să faci greșeli în viață. Intuiția este cea care te ghidează.

ADVERTISEMENT

Dacă te-ai născut pe 3, 12, 21 și 30, ai Împărăteasa, adică cea de a treia arcană majoră. Ea simbolizează succesul, frumusețea, dar și pasiunea și perfecțiunea. Ai șanse să cunoști o mare iubire și poți avea o viață plină. Totodată, știi să îți construiești singur destinul și prețuiești oamenii din jurul tău.

Cărțile de tarot și ziua de naștere

Ce alte legături există între cărțile de tarot și ziua de naștere? Dacă te-ai născut pe 4, 13, 22 și 31, ai cartea Împărat. Aceasta este de altfel una dintre cele mai importante arcane majore și simbolizează puterea, dar și înțelepciunea.

Ești stăpân pe destinul tău și totodată, nu lași nimic la voia întâmplării. Deciziile îți aparțin în totalitate și ai o voință ieșită din comun. Totuși, este important să ai grijă în momente critice, pentru că poți lua hotărâri nepotrivite.

Dacă te-ai născut pe 5, 14 și 23, ai Papa. Aceasta este cartea de tarot asociată cu numărul 5 și semnifică înțelepciunea și răbdarea. Ești o persoană autoritară și ai capacitatea să conduci și să îndrumi alte persoane.

Nu prea te lași condus de alții și mereu comunici deschis. Iar destinul tău este unul norocos. În prima parte a tinereții vei avea o mulțime de șanse, iar viața ta va fi una liniștită. Și nimeni nu poate schimba asta.

Ce semnificație are ”Justiția”

Dacă ești născut pe 6, 15 și 24, ai cartea Îndrăgostiților care simbolizează pacea, armonia, dar și comunicarea. O să fii fericit și iubit când ai sufletul pereche în viața ta. Pentru tine, dragostea este cea mai importantă.

Cei născuți pe 7, 16 și 25 au semnul cu numărul 7, adică Carul. Acesta simbolizează călătoria și noi începuturi în viață. Totodată, cartea aduce entuziasm, noroc, dar și numeroase porți deschise.

Dacă ești născut pe 8, 17 și 26, ai semnul cu numărul 8, adică Justiția. Această carte nu e neapărat norocoasă, dar simbolizează echilibru, înțelepciune și putere de decizie. De asemenea, poți avea succes pe plan profesional, dar nu neapărat pe plan amoros. Totul depinde de tine.

Continuăm cu alte legături dintre cărțile de tarot și ziua de naștere pentru cei născuți pe 9, 18 și 27. Dacă te-ai născut în aceste zile, ai cartea cu numărul 9, Pustnicul. După cum îi spune și numele, el semnifică disciplină, înțelepciune, dar și izolare.

Ești acel gen de persoană care vrea să se descurce singură. Ai încredere în foarte puțini oameni, iar deseori ești pesimist. Chiar și așa, trebuie să știi că drumul tău în viață este bine luminat. De asemenea, vei avea o singură mare iubire în viață.

ADVERTISEMENT